Načítání...
 

NATO a Ukrajina

2022 /13

Průběh války na Ukrajině koncem roku jasně ukazuje, že jde o skutečnou proxy-válku mezi Ruskem a NATO. Západ se už musel odkopat a začal bojovat skrze žoldnéře přímo v první linii, která hrozí průlomem.

Novinky z mlýnku na maso provozovaného NATOstánem

Pepe Escobar

Současná ruská doktrína dokonce umožňuje Moskvě odpovědět jadernými údery. Na terorizované letecké základně Engels-2 se nacházejí bombardéry z jaderné strategické triády. A drony byly zcela jistě vypuštěny infiltrovanými agenty uvnitř ruského území.

Pallas Athéna, bohyně geopolitiky, si někde ve svém soukromém panteonu představení nesmírně užívá. Nikdo nemohl prodělat, pokud vsadil na produkci gigantického kvanta nesmyslů, které vypouštěla korporátní média, známá také jako západní mainstreamová média, a na ocenění "Osobnost roku" . Tu udělila megalomanskému, kokainem nadopovanému herci, který se vydává za válečného vůdce. Kýčovitá nonstop přehlídka západních vojenských analytiků nyní "odhaduje", že prvními cíli nadcházejícího společného rusko-běloruského útoku na černou díru 404 dříve známou jako Ukrajina budou Lvov, Luck, Rivne, Žitomyr, a proč do toho rovnou z druhé osy nepřihodit Kyjev. Ruský generální štáb pozorně sleduje veškeré dění a možná se bude řídit i radami takových "analytiků".


Surovikin překvapil NATO svými metodami na Ukrajině

Valentin Vasilescu

Na rozdíl od mnoha generálů pozemních vojsk, a to i v NATO, je ruský generál Sergej Surovikin samouk. Vytvořil vojenskou vizi 21. století, v níž se zásadně uplatňuje převaha leteckých a kosmických vojsk. Proto všechny překvapuje nejmodernějšími metodami.

Na rozdíl od mnoha generálů pozemních vojsk, a to i v NATO, je ruský generál Sergej Surovikin samouk. Vytvořil vojenskou vizi 21. století, v níž se zásadně uplatňuje převaha leteckých a kosmických vojsk. Proto všechny překvapuje nejmodernějšími metodami. Dosažení vzdušné nadvlády nad celým ukrajinským územím prostřednictvím neutralizace protiletadlové obrany je nyní jednou z priorit generála Sergeje Surovikina. Podívejme se, jak se s tímto problémem vypořádává. Velení států NATO, které podrobně sledují akce ruských jednotek na Ukrajině, zaznamenalo v posledních dvou měsících mnoho změn v bojových metodách.


Pauza, která osvěží

John Helmer

Podle standardů NATO pro zdravotnickou záchrannou službu a nemocnice se v příručkách NATO uvádí, že "událost s hromadným neštěstím" představuje přibližně 20 obětí denně. Ukrajinská armáda má v současné době desetinásobek tohoto počtu.
Náš web je pod útokem cenzury. Podobně jako oněch 8 webů, které byly „oficiálně“ cenzorským zásahem vypnuty. Přesto se tu a tam dá na naše stránky dostat a obsah přečíst. Nevím tedy, jak bude boj proti svobodě slova v naší svobodně demokratické EU-NATO vlasti pokračovat, ale je jasné, že má na co navazovat. Od strážců veřejného mínění v podobě Bretschneidera hlídajícího správný názor na císařepána přes německou okupaci strážící českomoravský prostor před bolševismem a hordám z východu po normalizační Tribunu lidu dohlížející na texty písní. K tomu vybičovaná hysterie jak vystřižená z období Stalinova „kultu osobnosti“. Na sociálních sítích se rozjíždějí výzvy k eliminaci zrádců, Rusů a jiných podvratných živlů. Konají se sbírky na podporu Ukrajiny bojující, podobně jako kdysi soudruzi vybírali na bojující Angolu.