Načítání...
 

Protektorát zvolil prezidenta

2023 /02

Prezidentské volby v roce 2023 připomínají nástup ODS ve slavných devadesátkách. Disidentské tradice ustoupily kolaborantství nejhoršího kalibru a většina podobně kolaborujících obyvatel je s tímto stavem celkem spokojena.

Probíhají u nás v režii pětikolky pětikolové volby?

Stanislav Blaha

Oficiálně jsou české prezidentské volby maximálně dvoukolové, ve skutečnosti jsme v těchto prezidentských volbách definitivně najeli na pětikolový systém...

Oficiálně jsou české prezidentské volby maximálně dvoukolové, ve skutečnosti jsme v těchto prezidentských volbách definitivně najeli na pětikolový systém, jehož smyslem je předložit k hlasování pouze dokonale korporátně vyfabrikovaná, marketingově vyfutrovaná a mediálně vypulírovaná simulákra.


Prezidentské volby 2023: Tragický výsledek 1. kola

Stanislav Blaha

V zemi, kde má vláda důvěru cca 30 % obyvatel a v níž je cca 50 % obyvatel naladěno spíše pacifisticky, mi takový výsledek 1. kola prezidentské volby nedává smysl.

Dostali jsme se do situace, kdy volíme pouze mezi kratší či delší cestou do pekel. Rozhodnutí je na každém z nás, ale v podstatě platí, že šanci na změnu nastoupeného trendu jsme promeškali.
Teď už zbývá se jen modlit, abychom vůbec někdy dostali další a aby nás to nestálo moc krve.


Hrátky s falešnou pamětí

Václav Umlauf

Udělat z pytláka hajného znamená pro obecný lid mimo Prahu, že je zle. Pytlák v nové roli musí dokázat novým chlebodárcům, že jeho o 180 stupňů otočená páteř mu nezpůsobuje žádné problémy v mentální pohyblivosti a ideologické pružnosti.
Není snadné hodnotit prvních 100 dní našeho prezidenta Pavla, který určitě není agentem Pávkem a zcela určitě nepracoval pro Sovětský svaz jako rozvědčík proti dnes mírumilovné organizaci zvané NATO. Ale náš milovaný prezident po svém neobrácení a neprozření zcela určitě pracoval pro NATO a zde plnil stejnou militaristickou roli, kterou jistě neplnil vzhledem ke svým minulým chlebodárcům. K vysvětlení jeho podivuhodného postoje, a nikoliv podivuhodného zvolení za hlavu nepomateného národa, je třeba se podívat na zkušenosti z vojenského Občanského Fóra.