Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
2 22.01.2023 17:29 redaktor 143 Text
 [https://youtu.be/f6xlZcmiHYg|Proxy-válka na Ukrajině už má globální dosah] [https://youtu.be/f6xlZcmiHYg|Proxy-válka na Ukrajině už má globální dosah]
 Velitelka Jižního velení americké armády generálporučík Laura Richardsonová hovoří o konkurenci USA s Čínou v Latinské Americe o vzácné zeminy a další komodity: lithium, ropa, měď, zlato a pitná voda. Zároveň uvedla, že jedním z úkolů USA je shromáždit ruskou vojenskou techniku v latinskoamerických zemích a předat ji Ukrajině. Proxy-válka NATO versus Rusko na Ukrajině už dostala světový rozměr. (Youtube) Velitelka Jižního velení americké armády generálporučík Laura Richardsonová hovoří o konkurenci USA s Čínou v Latinské Americe o vzácné zeminy a další komodity: lithium, ropa, měď, zlato a pitná voda. Zároveň uvedla, že jedním z úkolů USA je shromáždit ruskou vojenskou techniku v latinskoamerických zemích a předat ji Ukrajině. Proxy-válka NATO versus Rusko na Ukrajině už dostala světový rozměr. (Youtube)
1 22.01.2023 17:23 redaktor 141 Nadpis
-Proxy-válka na Ukrajině už má globální rozměr +Proxy-válka na Ukrajině už má globální dosah
      143 Text
-[https://youtu.be/f6xlZcmiHYg|Proxy-válka na Ukrajině už má globální rozměr]Velitelka Jižního velení americké armády generálporučík Laura Richardsonová hovoří o konkurenci USA s Čínou v Latinské Americe o vzácné zeminy a další komodity: lithium, ropa, měď, zlato a pitná voda. Zároveň uvedla, že jedním z úkolů USA je shromáždit ruskou vojenskou techniku v latinskoamerických zemích a předat ji Ukrajině. Proxy-válka NATO versus Rusko na Ukrajině už má dávno světový rozměr. (Youtube) +[https://youtu.be/f6xlZcmiHYg|Proxy-válka na Ukrajině už má globální dosah]Velitelka Jižního velení americké armády generálporučík Laura Richardsonová hovoří o konkurenci USA s Čínou v Latinské Americe o vzácné zeminy a další komodity: lithium, ropa, měď, zlato a pitná voda. Zároveň uvedla, že jedním z úkolů USA je shromáždit ruskou vojenskou techniku v latinskoamerických zemích a předat ji Ukrajině. Proxy-válka NATO versus Rusko na Ukrajině už dostala světový rozměr. (Youtube)