Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
2 24.01.2023 17:49 redaktor 143 Text
-Sahra Wagenknechtová (Die Linke): """"Zelení jsou nejnebezpečnější partaj!"""" +[https://youtu.be/PaQuLrBMCt8|Sahra Wagenknechtová (Die Linke): """"Zelení jsou nejnebezpečnější partaj!""""]
 ::{YOUTUBE(movie=PaQuLrBMCt8 width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}:: ::{YOUTUBE(movie=PaQuLrBMCt8 width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}::
-U nás je to dost podobné. Proč jsou Zelení tak militaristicky střelení? +U nás je to dost podobné. Proč jsou Zelení tak militaristicky střelení? A proč až od roku 2021 a ne předtím? To dostali Green Deal a za to kývli na válku s Ruskem?
1 24.01.2023 15:54 redaktor 143 Text
 Sahra Wagenknechtová (Die Linke): """"Zelení jsou nejnebezpečnější partaj!"""" Sahra Wagenknechtová (Die Linke): """"Zelení jsou nejnebezpečnější partaj!""""
-{YOUTUBE(movie=PaQuLrBMCt8 width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE} +::{YOUTUBE(movie=PaQuLrBMCt8 width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}::
 U nás je to dost podobné. Proč jsou Zelení tak militaristicky střelení? U nás je to dost podobné. Proč jsou Zelení tak militaristicky střelení?