Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
1 02.12.2023 18:02 redaktor 141 Nadpis
-Cen za nerovnost +Cena za nerovnost
      143 Text
 [https://equalitytrust.org.uk/sites/default/files/resource/attachments/ReportCostofInequality-1.pdf|Cena za nerovnost] (PDF)  [https://equalitytrust.org.uk/sites/default/files/resource/attachments/ReportCostofInequality-1.pdf|Cena za nerovnost] (PDF)
-Podle zprávy nazvané Cost of Inequality (Náklady na nerovnost) vydává Británie ročně 133,8 miliardy USD na dotování nerovnosti v příjmech, bohatství a moci ve srovnání s průměrnou zemí OECD. V porovnání s pěti nejrovnějšími zeměmi stojí nerovnost Velkou Británii ročně 161,8 miliardy USD v podobě škod na ekonomice, komunitách a jednotlivcích, odhalila zpráva. """"Nerovnost způsobila, že Spojené království je více nezdravé, nešťastné a nebezpečné než naše rovnější země,"""" uvedla Priya Sahni-Nicholas, spoluvýkonná ředitelka trustu. """"Způsobuje také obrovské škody naší ekonomice: Máme kratší zdravý pracovní život, horší vzdělávací systémy, více kriminality a méně šťastnou společnost."""" +Podle zprávy nazvané ''Cost of Inequality'' (Náklady na nerovnost) vydává Británie ročně 133,8 miliardy USD na dotování nerovnosti v příjmech, bohatství a moci ve srovnání s průměrnou zemí OECD. V porovnání s pěti nejrovnějšími zeměmi stojí nerovnost Velkou Británii ročně 161,8 miliardy USD v podobě škod na ekonomice, komunitách a jednotlivcích, odhalila zpráva. """"Nerovnost způsobila, že Spojené království je více nezdravé, nešťastné a nebezpečné než naše rovnější země,"""" uvedla Priya Sahni-Nicholas, spoluvýkonná ředitelka trustu. """"Způsobuje také obrovské škody naší ekonomice: Máme kratší zdravý pracovní život, horší vzdělávací systémy, více kriminality a méně šťastnou společnost."""" (equalitytrust.org)
 ''PS. Bohatí se mají v neoliberalismu jak prasata v žitě, tedy v jimi a pro ně spravovaném státě.'' ''PS. Bohatí se mají v neoliberalismu jak prasata v žitě, tedy v jimi a pro ně spravovaném státě.''