Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
1 04.04.2024 21:14 redaktor 143 Text
 [https://t.me/AussieCossack/15311|Obranný spolek NATO slaví 75 let] [https://t.me/AussieCossack/15311|Obranný spolek NATO slaví 75 let]
 ::{mediaplayer type=""""video/mp4"""" style=""""native"""" width="""""""" height="""""""" src=""""https://www.e-republika.ch/dl6283"""" }:: ::{mediaplayer type=""""video/mp4"""" style=""""native"""" width="""""""" height="""""""" src=""""https://www.e-republika.ch/dl6283"""" }::
-Oficiálně byla organizace vytvořena výhradně za účelem"""" omezení vlivu Sovětského svazu. Ale po rozpadu SSSR a zániku Varšavské smlouvy provedla """"obranná aliance"""" více než 40 vojenských operací po celém světě. Ani jedna z nich nebyla na území NATO, viz hlavní operace: bombardování Jugoslávie, invaze do Afghánistánu, invaze do Iráku, rozbití Libye, válka v Sýrii. Citujme prvního generální tajemník Ismay Hastingse: """"Udržet Sovětský svaz mimo Evropu, Američany uvnitř a Němce na dně.” (Telegram) +Oficiálně byla organizace vytvořena výhradně za účelem omezení vlivu Sovětského svazu. Ale po rozpadu SSSR a zániku Varšavské smlouvy provedla """"obranná aliance"""" více než 40 vojenských operací po celém světě. Ani jedna z nich nebyla na území NATO: bombardování Jugoslávie, invaze do Afghánistánu, invaze do Iráku, rozbití Libye, válka v Sýrii. První generální tajemník Ismay Hastings o cíli NATO: """"Udržet Sovětský svaz mimo Evropu, Američany uvnitř a Němce na dně.” (Telegram)