Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Blaha: Je úplne jedno ako sa vyhovárajú: podstatné je, čo v Bruseli odznelo
Čo si myslíte o tvrdení pani Kataríny Klingovej z Globsecu, ktorá počas aprílového výjazdu skupiny 21 predstaviteľov štátu a mimovládnych organizácií do Bruselu na stretnutí s predstaviteľmi Európskej komisie povedala, že na Slovensku sú hybridnými hrozbami najmä politici? A takisto tam aj zástupkyňa Úradu vlády Miroslava Sawiris vyhlásila, že politickí lídri sú na Slovensku hlavnými pôvodcami hybridných hrozieb…
Blaha: Podľa mňa je to otvorený útok na politickú opozíciu, pretože tí politici, ktorých mali spomínané dámy na mysli, majú nepochybne byť predovšetkým z opozície. Tak to naformulovali a pre nás ako opozíciu je to úplne jasné vyhlásenie vojny zo strany štátnych orgánov. (Hlavné správy)

PS. Na Slovensku se eurohujeři a eurobilaci úplně odkopali a jezdí si do Bruselu do centra Globsecu (viz český Aspen) pro instrukce. To je model Kosovo a Moldavsko.

Ukrajina prodala desítky amerických granátometů M136 mexickým drogovým kartelům
Desítky amerických granátometů M136, které byly původně zaslány na vyzbrojení ukrajinských jednotek, se náhle ocitly v rukou mexického drogového kartelu Golfo. Informuje o tom televizní kanál Milenio Television. (Aviapro)

CIA se nabourala do iPhonů diplomatů v Rusku
Analýza ruských telekomunikací odhalila "anomálie" v provozu některých iPhonů, způsobené "dosud neznámým škodlivým programem, který využívá softwarové zranitelnosti poskytnuté výrobcem", uvádí se v prohlášení agentury. Podle FSB bylo škodlivým softwarem infikováno několik tisíc telefonů vyrobených společností Apple. Cílem útoku byli nejen ruští občané, ale také "zahraniční telefonní čísla a účastníci, kteří používají SIM karty registrované na diplomatických misích a velvyslanectvích uvnitř Ruska, včetně zemí z bloku NATO a postsovětského prostoru, a také Izraele, Sýrie a Číny," uvedla agentura. (RT News)

Asie má alternativu k systému SWIFT
Asijská clearingová unie (ACU) - devítičlenná skupina centrálních bank včetně centrálních bank Indie, Pákistánu a Íránu - se podle íránských novin Kayhan rozhodla v červnu spustit nový systém přeshraničního zasílání finančních zpráv jako alternativu k systému SWIFT.
Deník citoval náměstka guvernéra íránské centrální banky Mohsena Karimiho, který uvedl, že nový platební systém je schopen zcela nahradit SWIFT a mohl by usnadnit celosvětové úsilí o de-dolarizaci. (RT News)

Jes Staley hodil svého kámoše Jamieho Dimona přes palubu kvůli Epsteinovi, bude právní bitva
Jes Staley, bývalý výkonný ředitel JPMorgan Chase, hodil generálního ředitele Jamieho Dimona přes palubu kvůli jeho vztahu s Jeffreym Epsteinem. Staley potvrdil, že on a Dimon komunikovali o odsouzeném sexuálním pachateli. Dimon tvrdí, že žádné takové rozhovory neměl, uvádí Wall Street Journal, zatímco Stanley tvrdí, že věděl o Epsteinově operaci obchodování se sexem a že lituje svého přátelství s Epsteinem. Podle podání Staley říká, že on a Dimon komunikovali, když byl Epstein zatčen v letech 2006 a 2008, kdy se Epstein přiznal k nabízení a obstarávání nezletilých pro prostituci. Stanley také tvrdí, že Dimon s ním během roku 2012 několikrát komunikoval o tom, zda Epsteina zachovat jako klienta. (Zero hedge)

PS. Někdo z těch dvou lže a Dimon to být nemůže, vždyť u něho mají všichni svoje celoživotní úspory.

Britská policie zadržela novináře Kita Klarenberga, vyslýchá ho kvůli webu Gray Zone
Novinář Kit Klarenberg, občan Spojeného království, byl zadržen britskými úřady a grilován kvůli politických zprávám a údajných vazbách na Rusko. Klarenberg píše pro řadu médií, včetně RT, a je známý svými odhaleními temných tajemství britských a amerických zpravodajských služeb, často na základě uniklých neoficiálních dokumentů. Klarenberg byl zadržen šesti protiteroristickými důstojníky v civilu bezprostředně poté, co jeho letadlo přistálo na londýnském letišti Luton začátkem tohoto měsíce. Cestoval z Bělehradu v Srbsku, kde v současné době žije. Grayzone uvádí, že novinář byl poté eskortován do místnosti, kde policie zabavila všechna jeho elektronická zařízení, bankovní karty, paměťové karty fotoaparátu a SIM karty, vzala mu otisky prstů a DNA, pořídila fotografie a podrobila ho pětihodinovému výslechu, hrozí zatčením, pokud odmítne spolupracovat. (Gray Zone)

PS. Čím lepší novinář, tím větší nepřítel...

Vzkaz vládě: Jděte
Nerozumíte mezinárodní politice. Vystavili jste celou zemi riskantní válečné hře, kterou nejde vyhrát. Česko nemá suroviny, ta tlustá roura s plynem a ropou, bez které česká ekonomika nemůže existovat, vede z východu na západ, ne naopak. Vždy povede. Žádný „demokratický“ plyn nebude levnější, aby mohl plynovody z Ruska nahradit. Ty vlaky s uhlím už netěžíme v Ostravě, ale dovážíme je, většinou z východu. V mezinárodní soutěži nemůžeme být osamoceni, musíme – ať chceme nebo ne – kooperovat, spolupracovat. I se zeměmi, které mají jiný pohled na společenské zřízení než vy. S Ruskem, s Čínou, s Indií. Než jste přišli vy, fungovala obchodní výměna, fungovala kulturní výměna, fungoval dialog prospěšný pro obě strany. I když je v Rusku prezidentský systém ekonomicky i politicky regulované demokracie, má 80 % podporu svých občanů. O tom se vám může jen zdát. (Zvědavec)

PS. Je to anonym, pravděpodobně napsaný nějakými pravičáky, kteří to už nechtějí táhnout se současným bratrstvem modré pětipracky. Je to psáno dobře a vtipně, jako politický manifest. Aspoň ta povykující pravicová opozice v parlamentu a mimo pochopí, že přišel také jejich konec.

Vlastizrada? Opozícia priniesla šokujúce informácie o koordinovanom postupe vlády a mimovládok
Dnes strana Smer SSD a Tomáš Taraba (Život NS) zorganizovali tlačovú konferenciu. Zazneli na nej informácie, ktoré mnohým vyrazili dych. V dňoch 18. a 19. apríla šla do Bruselu 21-členná delegácia zložená najmä z predstaviteľov vrcholnej exekutívy štátu a politických mimovládnych organizácií. Delegácia prišla na pôdu EÚ a NATO s neuveriteľnými požiadavkami k týmto inštitúciám. Slovenskú opozíciu prehlásili za hybridnú hrozbu a obe inštitúcie lživo informovali, že ak opozícia vyhrá voľby, Slovensko z nich vystúpi. Žiadali štruktúry oboch organizácií, aby na Slovensku zasiahli. Žiadali intervenciu EK a orgánov NATO na území Slovenskej republiky. (Hlavné správy)

PS. A ty agenty Deep state platíme z našich daní napřímo.

Ukrajinci z Ľvova sa pobili s Ukrajincami z Charkova. Zaujímavý dôvod
Konflikt sa odohral 27. mája večer v ľvovskej štvrti Železnodorožnyj v okrese Levandivka. Podľa ľvovskej webovej stránky Varta konflikt údajne vyprovokovali obyvatelia Charkova, keď na výkrik “Sláva Ukrajine!” hrubo odpovedali: “Choďte do prdele s tou vašou Ukrajinou! Nasledovala hromadná bitka, ktorej výsledkom boli zranenia na oboch stranách. (Hlavné správy)

Alarmující studie odhaluje od dubna 2021 náhlý a trvalý nárůst úmrtí a také mrtvě narozených dětí v Německu
Studie použila moderní pojistně-matematickou metodu založenou na populačních tabulkách, tabulkách úmrtnosti a trendech dlouhověkosti, aby odhadla očekávaný počet úmrtí na všechny příčiny od roku 2020 do roku 2022, jako by k žádné pandemii nedošlo. Tento očekávaný počet všech úmrtí byl následně porovnán s hlášeným počtem všech úmrtí za účelem výpočtu úmrtnosti. "Výsledky ukazují, že pozorovaný počet úmrtí v roce 2020 byl z hlediska empirické směrodatné odchylky blízko očekávanému počtu ... naproti tomu pozorovaný počet úmrtí v roce 2021 byl o dvě empirické směrodatné odchylky vyšší než očekávané číslo a v roce 2022 dokonce více než čtyřnásobek empirické směrodatné odchylky," uvádí studie. (Uncutnews)

PS. Otázka pro žáka první třídy, ale nikoliv po naše koupené doktory a prodejné politiky: Co způsobilo ta zvýšená úmrtí, když to nebyl kovid a kromě experimentálního očkování na kovid jiné vysvětlení neexistuje?