Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Izraelské úřady používají technologii rozpoznávání obličejů k upevnění apartheidu
Automatizovaný apartheid odhaluje existenci dosud nezveřejněného izraelského vojenského systému rozpoznávání obličejů nazvaného Red Wolf, který je nasazen na kontrolních stanovištích v Hebronu. Existují přesvědčivé důkazy, že Red Wolf je propojen s dalšími dvěma vojenskými sledovacími systémy, Wolf Pack a Blue Wolf. Wolf Pack je rozsáhlá databáze obsahující veškeré dostupné informace o Palestincích z OPT, včetně toho, kde žijí, kdo jsou jejich rodinní příslušníci a zda jsou hledáni k výslechu izraelskými orgány. Blue Wolf je aplikace, k níž mají izraelské síly přístup prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů a která dokáže okamžitě vytáhnout informace uložené v databázi Wolf Pack. Když Palestinec prochází kontrolním stanovištěm, kde působí organizace Red Wolf, je jeho obličej bez jeho vědomí a souhlasu naskenován a porovnán s biometrickými údaji v databázích, které obsahují výhradně informace o Palestincích. Společnost Red Wolf na základě těchto údajů určuje, zda daná osoba může projít kontrolním stanovištěm, a automaticky biometricky zapisuje každou novou tvář, kterou naskenuje. Pokud pro danou osobu neexistuje žádný záznam, je jí průchod odepřen. Red Wolf by mohl odepřít vstup také na základě dalších informací uložených v palestinských profilech, například pokud je osoba hledaná za účelem výslechu nebo zatčení.

PS. V Izraelem okupované Gaze se testují všechny nové způsoby vedení městské války, které se budou používat v 21. století. Je třeba si uvědomit, zapnutí tohoto systému u nás znamená, že před západním supermarketem umřete hlady.

Linhart: Matovič ušiel z vlastnej tlačovky! Stačila iba jedna otázka
Poslanec Patrick Linhart si prišiel po odpovede na svoje otázky priamo na tlačovku Igora Matoviča (OĽaNO). Po krátkej výmene názorov Matovič odmietol odpovedať na poslancove ďalšie otázky a jednoducho odišiel Igor Matovič. Linhart sa zaujímal o to, prečo Matovič spoločne so Sme rodina potopil zákon, ktorý mal do slovenských škôl a škôlok doniesť testovanú potravinu priamo z najbližšieho poľa, ďalej prečo nepodporil svojim hlasom zákon, ktorý by vyhnal zeleninových prebaľovačov z mestských trhovísk. (Hlavné správy)

PS. Je jasné, proč chce Deep state zničit slovenskou opozici. Na rozdíl od té naší koupené, Slováci chtějí udělat něco pro normální lidi.

Z Bachmutu je znovu Artjumovsk

Orchestr Wágner dobyl poslední velké sídliště "Domino" v zástavbě města. Na druhé straně hlavní trasy zbývá dobýt 1 km2 posledního, již menšího sídliště zvaného "Letadlo". Tím bude dokončeno dobytí města, které je kompletně v rozvalinách. Ukrajinci při ústupu vyhazovali do vzduchu devítipatrové paneláky, aby je nemohli použít Wágnerovci jako pozorovací a dělostřelecká stanoviště.

Odkiaľ pochádza rádioaktivita, ktorú namerali v poľsko-ukrajinskom pohraničí?
V poľskom meste Lublin, ležiacom 70 km od ukrajinských hraníc, v nedeľu prístroje zaznamenali vo vzduchu prudký nárast úrovne rádioaktívneho bizmutu. Ten je produktom rozpadu ochudobneného uránu, ktorý USA a Veľká Británia používajú v munícii pre jej vyššiu prieraznosť. Aj preto sa na poľskom internete objavili úvahy, či zvýšený obsah rádioaktívneho bizmutu (6 až 7 krát oproti normálnej úrovni) náhodou nie je dôsledkom ruského dronového útoku, ktorý mal 14. mája ráno zničiť 649. letecký sklad v Chmelnickej oblasti, v ktorom údajne bolo zničené veľké množstvo rôznej munície. (hlavnespravy.sk)

PS. Radioaktivita pochází z Kremlu. Zbytek je fejk, tedy kromě dvojitého výbuchu toho muničáku (ZDE). Údajně tam bylo západní munice a zbraní za milióny dolarů.

Uniklé nahrávky odhalují šokující státní korupci v Moldavsku jako "kolonii USA"
Grayzone exkluzivně získala videozáznamy mnoha dobře propojených osobností v politické a podnikatelské komunitě v Kišiněvě, které otevřeně svědčí o korupčním chování vlády a ekonomiky země. Jsou vidět různá schémata, jak obohatit západní investory za přiměřený poplatek. Je to nejtvrdší zobrazení toho, jak korupce funguje v Moldavsku, která se kdy objevila, a vážně podtrhuje její endemickou, institucionalizovanou povahu. Na nahrávkách vtipálci vydávající se za bohaté americké podnikatele kontaktovali moldavského politika a právníka Stanislava Pavlovschiho a požádali o pomoc při zajištění vysoké návratnosti investice 50 milionů dolarů v Kišiněvě. Pavlovschi jako bývalý soudce Evropského soudu pro lidská práva a samozvaný obránce lidských práv jim hned řekl, že "dobrý právník" a vodotěsné smlouvy by jim tam nebyly k ničemu, protože "míra korupce je velmi vysoká." Dále poznamenal, že země je ve skutečnosti kolonií Bruselu a Washingtonu: "Moldavsko nyní řídí americký velvyslanec ... v této konkrétní fázi prakticky vládne Moldavsku. Máme tu stovky konzultantů pro EU, kteří pracují pro každé ministerstvo v Moldavsku. Všechno je pod velmi přísnou kontrolou ze strany EU.” (Greystone)

PS. To je česká pětikolka v on-line reálu. Každá straka tady i tam ví, že západní impérium jde do kytek a je třeba prodat nebo nějak ukrást ten zbytek aktiv, které má ten či onen darebák pod palcem.

Pentagon udělal "chybu" v pomoci Ukrajině za 3 miliardy dolarů, které dluží Zelenskému
Agentura citovala poradce Senátu a představitele Pentagonu – oba anonymní – kteří uvedli, že americká armáda "přecenila hodnotu" části svého hardwaru, který byl odeslán do Kyjeva kolem 3 miliard dolarů. Pentagon podle zdroje agentury použil současné náklady na výměnu zařízení odebraných z jeho zásob, místo aby zohlednil původní kupní cenu a odpisy. DOD údajně podniká kroky k oznámení Kongresu o "účetní úpravě". Senátor Roger Wicker, republikánský člen senátního Výboru pro ozbrojené služby, řekl agentuře Reuters, že Pentagon udělal "velkou chybu", která by mohla ovlivnit budoucí potřeby spojenců v NATO. (21stcenturywire)

PS. Pentagon ty zbraně účetně ukradl, ještě než opustily USA. Jistota je kulomet. Zbytek pak kradl Zelenský a posílal do Afriky, kde z toho vládne zděšení, kolik je tam US-zbraní na černém trhu. Válka za demokracii v kostce.

Fico odkázal českému ministrovi Lipavskému: Hráte sa s ohňom!
Predseda strany Smer – SSD a trojnásobný premiér Robert Fico reagoval na českého ministra zahraničia Lipavského (Piráti), ktorý v relácii pre Českú televíziu vyslovil názor, že prípadné premiérovanie Roberta Fica je nutné veľmi pozorne sledovať. Na margo viacerých výrokov R. Fica dodal, že by si prial, aby to bola len (Ficova) predvolebná rétorika a od niektorých úplne nehoráznych výrokov ustúpil. Verejné útoky českých politikov voči lídrovi slovenskej opozície nabrali v poslednej dobe na obrátkach. Robert Fico reagoval na českého ministra na sociálnej sieti.

PS. Agent Pávek-Pavel nastoupil na Hrad a hned se chystal do války s Maďarskem a Čínou. Lipavský se chystá do války se Slovenskem, kde Fico ještě ani není premiérem. Soudruzi z modrých strak, rozkradli jste stát tak důkladně, že tolik válek prostě neutáhneme.

USA mají na svědomí až 4,5 milionu mrtvých ve válečných zónách po 9. září 2001 (PDF)
Dalekosáhlé důsledky americké války proti terorismu mohly přispět ke smrti asi 4,5 milionu lidí, podle nového vyšetřování projektu "náklady války" prováděné Brown University v USA. Zatímco mnoho obětí bylo přímým důsledkem násilného konfliktu, nepřímé příčiny, jako je hospodářský kolaps a potravinová nejistota, si vyžádaly mnohem vyšší daň. Studie zveřejněná v pondělí zkoumá dlouhodobé důsledky "válek po 11. září" a "devastující nepřímé náklady", které vznikly v Afghánistánu, Iráku, Pákistánu, Sýrii, Jemenu, Libyi a Somálsku – to vše v zemích, kde USA vojensky zasáhly od roku 2001. (Brown University)

Lži o covidu, válce či vládě. Toto jsou nejvýraznější tváře české dezinformační scény
Během covidu brojili proti opatřením, po začátku ruské invaze se stali stoupenci Ruska. Některé z nich jejich lži dokonce dostaly před soud. Analytici z organizace Evropské hodnoty vybrali nejvýraznější tváře české dezinformační scény, které byly za poslední dva roky nejvíce vidět. (aktualne.cz)

PS. Konečně máme seznamy, jak na nacistů. Seznam údajně vytvořil sorošovský spolek lobující pro evropské hodnoty, jeho roční rozpočet kolem 20 mil. Kč. Všimněte si, kdo tam je. Pouze lidé, kteří jsou schopni dostat občany na ulici a zatím nejsou koupení Deep state. Ti notoričtí pravičáci na seznamu tu 30 let kradli a lhali, tak mají svoje osobní politické ambice vázané na bůhví koho.

Nezastavitelný Kindžál: Jeden US-Patriot zničen, další přijdou na řadu
Zničení amerického systému rakety země-vzduch MIM-104 Patriot umístěného v Kyjevě bylo provedeno hypersonickou raketou Kindžál. To je pro Moskvu piárovým vítězstvím, jak řekl Boris Rozhin, vojenský expert z centra pro vojensko-politickou žurnalistiku: "Ruské ministerstvo obrany nijak nespěchá, aby zveřejnilo, jak byl útok organizován. Začalo to drony a raketami, které aktivovaly PVO, včetně Patriotů. Tím bylo identifikováno místo, kde byla baterie Patriotů, a ta byla zasažena hypersonickým Kindžálem. Na záběrech zveřejněných blogery je jasně vidět celý postup (ZDE). Než raketa zasáhla PVO, tak si posádka komplexu uvědomila, že cílem není nějaký objekt v Kyjevě, ale jejich stanoviště. V zoufalství odpálili všech 32 raket prakticky najednou. Ale Kindžál nemohli zasáhnout a ten zlikvidoval cíl." (Sputnik News)

PS. USA zatím neoficiálně prohlásili, že zjišťují škody na poškozeném systému. To vlastně ani není lež, protože ty zbytky musí teprve najít a dát dohromady. Byla to nejmodernější verze Patriotů. Ten zničený krám stojí cca 10 mil. dolarů, plus odpálil zbytečné rakety (každá 4 milióny) z našich daní.