Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Ivan Hoffman: Vizionář Kremlička
Když před pětadvaceti lety Eduard Kremlička jedl v televizi brouka potemníka, netušili jsme, že sledujeme vizionáře. Předseda strany důchodců možná už tehdy nasadil brouka do hlavy politikům, kteří nyní rozšiřují evropský seznam povolených potravin mimo jiné zrovna o toho Kremličkova potemníka. (Český rozhlas)

Neuroložka z USA zděšena z problémů způsobených experimentálními vakcínami
Dr. Suzanne Gazdová ze San Antonia v Texasu má asi 4000 pacientů. V roce 2021 pozorovala posun: pacienti, kteří byli stabilní, se náhle zhoršili. Většině jejich pacientů bylo doporučeno, aby se nechali očkovat proti koronaviru. "Zažíváme tsunami neurologických problémů," zdůrazňuje Gazdová. Ty jsou částečně způsobeny přítomností spike proteinu po očkování. Poškození mozku způsobené koronární vakcínou může být detekováno pomocí tzv. NeuroQuant testu, což je typ MRI vyšetření. Takže můžete snadno dokázat, že vakcíny způsobují škody, říká Kirsch na Twitteru. "Nikdo nechce takovou studii provádět. Nikdo nechce znát pravdu. Svět musí vědět, jak lidé byli poškozeni svými vládami.“ (Twitter)

PS. A co naši doktoři? Jak dlouho chtějí strkat hlavu do písku a imitovat Mengeleho? Neoficiálně se už dávno ví, že to tak je. Nárůst hospitalizací a struktura případů mluví jasně. A navíc mají v klinikách po roce 2021 mladé lidi s diagnózami, které jsou statisticky vyloučeny v tomto věku.

Vzniká nový světový řád
V polovině dubna došel New York Times k závěru, že svět se posouvá směrem k Rusku a Číně. To se neomezuje pouze na politické rozdíly: rozvojové země se postupně odstavují od závislosti na dolaru, přičemž rostoucí počet států oznamuje přechod na své národní měny za účelem vypořádání obchodu. Podle Bloombergu BRICS "nechal Západ za sebou" v ekonomickém růstu. Od roku 2020 země BRICS trvale překonávají G7, pokud jde o jejich příspěvek ke globálnímu ekonomickému růstu: agentura odhaduje, že v roce 2028 budou země BRICS představovat více než 33% hospodářského růstu, zatímco země G7 budou představovat méně než 28%. V roce 2020 BRICS předstihla G7. Čína je nejvýznamnějším přispěvatelem. V období 2023-2028 bude jeho příspěvek k růstu globálního HDP 22,6%. Indie je na druhém místě s 12,9%, zatímco Spojené státy jsou na třetím místě s 11,3%. Pouze 20 zemí bude představovat tři čtvrtiny globálního růstu, přičemž čtyři budou představovat polovinu (tři výše uvedené plus Indonésie, která bude představovat 3,6%). To umožnilo Číně za posledních 15 let zvýšit vývoz do Spojených států o 1700%. V důsledku toho se obchodní deficit Spojených států s Čínou zvýšil na 382 miliard USD, zatímco obchodní deficit EU s Čínou je 164 miliard USD. (journal-neo.org)

Masakr v Oděse, 2. května 2014

Nikdo nebyl obviněn kromě příbuzných obětí, kteří chtěli spravedlnost. Někteří neofašističtí iniciátoři masakru se pak stali členy ukrajinského parlamentu. EU mlčí a spolupracuje na umlčení masakru.

Smlouva o obranné spolupráci
Je to smlouva s někým, kdo u nás dokáže zavařit každé veřejně působící osobě. Smlouva s těmi, kteří lusknutím prstu zajistí výrobu kauzy, kteří z blba udělají premiéra a z premiéra blba. Kteří se postarají, aby premiér letěl kvůli kabelkám, když začne přemýšlet, že by dostavbu Dukovan zadal Rosatomu. (Vidlákovy kydy)

V USA padla další banka, Joe Biden uklidňuje střadatele
V Kalifornii místní úřady uzavřely First Republic Bank, informoval 1.května Forbes. Joe Biden řekl, že všichni střadatelé jsou chráněni. (První zprávy)

Cvrčkózní apokalypsa
Představa zastánců insektofágie je očividně taková, že se vezme bedna, do ní vysype násada konzumovatelného hmyzu a následně se dovnitř na střídačku dodává rostlinný materiál a odebírají vypasení lahodní cvrčci. Realitě není nic vzdálenějšího. Takže o co tu vlastně jde? (Svobodný svět)


Vlády zadávají cenzuru externím subdodavatelům
Kdyby vlády cenzurovaly nepohodlná média, nevypadalo by to dobře. Proto zadávají cenzuru externím subdodavatelům a platí různé nevládní organizace, aby to dělaly za ní. Elity si přeci vlastní ruce nikdy nezašpiní. (První zprávy)

Kdo způsobil, že soudruzi statistici mají tak nehezká data?
...Fialenko ve své komunikační neschopnosti nedokázal vysvětlit, že ta čísla jsou sice správná, ale nerelevantní, takže děkujeme za precizní ač nevypovídající statistiku, cenou komodity budeme dál pečlivě sledovat a budeme dál dělat vše myslitelné, abychom snížili nejistotu na energetickém trhu a tím stabilizovali ceny. Ještě se u toho mohl prodat, místo aby se zesměšnil. Je prostě úplně neschopný. Doufám, že všichni, kdo Fialu volili, jsou nyní spokojeni. Ono se tak nějak dalo očekávat, že to bude průser, ale tohle myslím že nečekal vůbec nikdo. (D-FENS)

Rusko přesměrovalo export ropy z EU do Asie
Rusko letos přesměruje více než 60% vývozu ropy a ropných produktů z EU do Asie, oznámil ve čtvrtek vicepremiér Aleksandr Novak. Rusko diverzifikuje své dodávky energie v reakci na západní sankce poté, co EU přestala přijímat ropu přepravovanou po moři. V prosinci EU, G7 a spojenecké země uvalily embargo a cenový strop 60 dolarů za barel na ruskou ropu. Podobná omezení byla zavedena v únoru pro vývoz ropných produktů. Z 220 milionů tun surových a rafinovaných produktů dříve určených pro EU Rusko přeorientuje 140 milionů tun do Asie, řekl Novak. Na Západ půjde jen 80-90 milionů tun. (RT News)