Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

První severokorejští stavbaři dorazí do DLR v nejbližší době
Doněcká lidová republika jedná v Pchjongjangem o příjezdu stavbařů z KLDR, oznámil vedoucí představitel DLR Děnis Pušilin: „První skupina, kterou tvoří vedoucí pracovních čet, kteří zjistí objemy práce a má dorazit už v nejbližší době. MZV na tom pracuje. Přesné datum zatím nemohu uvést, dojde k tomu ale už brzy, letos už mají tyto práce začít,“ dodal vedoucí představitel DLR. Pušilin zdůraznil, že před zavedením sankcí posílala Severní Korea své stavbaře na stavby do jiných zemí, protože jsou vysoce kvalifikovaní, disciplinovaní a prokazují velmi dobré výsledky. (Sputnik)

Studie uvádí, že německá ekonomika přijde kvůli válce a vysokým cenám energií o přidanou hodnotu ve výši 265 miliard dolarů
Podle studie Institutu pro výzkum zaměstnanosti (IAB) ztratí německá ekonomika do roku 2030 na přidané hodnotě více než 260 miliard eur (265 miliard USD) kvůli válce na Ukrajině a vysokým cenám energií, což bude mít negativní dopad na trh práce. Ve srovnání s očekáváním mírové Evropy bude německý hrubý domácí produkt (HDP) očištěný o ceny v příštím roce o 1,7 % nižší a v Německu bude zaměstnáno o 240 000 osob méně. (Reuters)

PS. Studie byla zveřejněna v úterý (09.08.2022), německý originál ZDE. Reuters a všichni další mediální papoušci vůbec neuvedli původní zdroj.

Studie: V zemích s nejnižší mírou proočkovanosti je méně případů koronavirů než v plně proočkovaných zemích
Studie byla publikována v časopise European Journal of Epidemiology a jejím vedoucím byl S. V. Subramanian z Harvardského centra pro populační a rozvojová studia (studie v PDF). Na výzkumu se podíleli také vědci z oddělení sociálních a behaviorálních věd z Harvardské T. H. Chan School of Public Health. V rámci studie vědci zkoumali dostupné údaje z 68 zemí a 2 947 okresů ve Spojených státech.

PS. Logika současných elit z Deep state. Drahé experimentální "vakcíny" jsou k úplně k ničemu a zabíjí lidi, tak pokračujme v jejich aplikaci...

Oficiální zpráva ukazuje, že 67 % nedávných úmrtí na kovid v San Diegu v Kalifornii jsou plně očkovaní a přeočkovaní jedinci
Oficiální údaje pro okres San Diego (USA) ukazují, že v posledních třech měsících došlo k 67 % úmrtí na COVID-19 u osob, které byly plně očkovány a dostali posilující dávku. Míra proočkovanosti v okrese San Diego je poměrně vysoká: téměř 3 miliony obyvatel (89,9 %) ve věku od 6 měsíců dostalo alespoň jednu dávku vakcíny, uvádí KUSI News. Téměř 2,66 milionu lidí (79,4 %) bylo plně očkováno. Z 2 435 363 obyvatel se 1 424 581 (58,5 %) nechalo přeočkovat. Podle nejnovějších údajů Agentury pro zdraví a lidské služby (HHSA) bylo 67 % z 88 úmrtí v San Diegu za poslední tři měsíce mezi těmi, kteří byli plně očkováni. (Gateway Pundit)

PS. Ze zprávy není jasné, jestli umřeli na kovidovou včeličku, mohl je taky zajet autobus. Jenže statistiky maximálně proočkovaných zemí jsou neúprosné, tyto státy mají nejvíc kovidu. A nesmí se prošetřovat záhadná úmrtí po očkování, to je základní problém. Chybí statistika.

USA varují Afriku před nákupem čehokoli z Ruska kromě obilí a hnojiv
Velvyslankyně USA při OSN Linda Thomasová-Greenfieldová minulý týden varovala africké země, aby od Ruska nekupovaly nic jiného než obilí a hnojiva, jinak jim hrozí sankce. Velvyslankyně během návštěvy Ugandy uvedla, že země mohou nakupovat "ruské zemědělské produkty včetně hnojiv a pšenice", ale dodala, že "pokud se země rozhodne navázat spolupráci s Ruskem, kde existují sankce, pak tyto sankce porušuje. Varujeme země, aby tyto sankce neporušovaly, protože pak ... se může stát, že proti nim budou přijata opatření," dodala. (Antiwar News)

Soudce, který podepsal příkaz k prohlídce Mar-A-Lago, byl odhalen jako spolupracovník Jeffreyho Epsteina
Pokud by existovaly nějaké pochybnosti o tom, zda razie FBI v rezidenci Donalda Trumpa Mar-A-Lago byla či nebyla prolezlá korupcí, podrobnosti z příkazu k prohlídce, který ji povoloval, by měly veškeré pochybnosti vyvrátit. Ačkoli je informací málo vzhledem k tomu, že příkaz zůstává zapečetěn, jedna informace, která nemohla zůstat utajena, vrhá nové světlo na motivy razie. Soudcem, který příkaz k prohlídce podepsal, byl Bruce E. Reinhart, magistrátní soudce Spojených států pro jižní okrsek Floridy. Před nástupem do funkce federálního soudce byl Reinhart advokátem, který zastupoval spolupracovníky Jeffreyho Epsteina zapletené do jeho spiknutí proti obchodu s lidmi, jmenovitě: Sarah Kellenovou a Naďu Marcinkovou. (Zero Hedge)

PS. Prostě hledáte tak dlouho, až najdete soudce, kterému je spravedlnost nade vše. U nás se to teprve rozbíhá, ale lidi už na to jsou.

Fronta na vakcíny!
Žádné obavy, zkáza bude! Hrozivá devastující pandemická vlna se blíží. Tisíce lidé budou mít rýmu. (D-Fens)

Koudelka (to tak) nemyslel
Koudelka svými dalšími slovy připomíná vrcholné projevy normalizačního režimu v sedmdesátých letech. Poslyšte například toto: „V době, kdy bychom všichni měli stát jednotně spojení a připravení dělat vše ve prospěch této země, slyšíme kritiku vlády, slyšíme kritiku klíčových postav zákonodárného sboru.“ --- Téměř doslova takto brojil tehdejší režim proti Chartě 77. Strana a vláda ví, co je dobré pro tuto zemi. Jakákoliv kritika vlády a politiků je nepřípustná, protože boří jednotu: sbohem, pluralitní společnosti! (Jan Schneider, První zprávy)

V DLR zjistili, že ostřelování Doněcka 6. srpna bylo provedeno z českých raketometů RM-70
Ostřelování Doněcka 6. srpna bylo provedeno mimo jiné z českých raketometů RM-70, dodaných na Ukrajinu v dubnu 2022. Informovalo o tom v pondělí zastupitelstvo Doněcké lidové republiky ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci režimu příměří (JCCC). (Sputnik)

PS. Útok na civilní čtvrtě ve městě měl 2 mrtvé a 7 zraněných.

Silný rubl láká zahraniční pracovníky do Ruska
Ve druhém čtvrtletí roku 2022 přišlo do Ruska za prací přes 3,12 milionu lidí, informovala v pondělí agentura TASS s odvoláním na údaje auditorské a poradenské sítě FinExpertiza. "Ve druhém čtvrtletí roku 2022 bylo na migračním registru 4,16 milionu cizinců... přičemž 3,12 milionu lidí (75 %) uvedlo jako účel příjezdu práci. To je rekordní čtvrtletní hodnota za celé období dostupných statistik od roku 2017," uvedla analytická společnost ve své zprávě, kterou viděla agentura TASS. Počet příchozích za prací je o třetinu vyšší než ve stejném období loňského roku, kdy do Ruska přijelo za prací 2,34 milionu cizinců. (RT News)