Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Pfizer zdokumentoval 158 893 nežádoucích účinků během prvních několika měsíců
Pokud jde o objem hlášení, během dvou a půl měsíce po vydání EUA obdržela společnost Pfizer celkem 42 086 hlášení obsahujících 158 893 “událostí”. (AC24)

Tato data jasně ukazují, že prof. Perrone má pravdu
Aktualizace k 27. 11. je nutná: neočkovaná Afrika, která je ošetřena Ivermektinem proti říční slepotě, je zcela chráněna před variantou Omicron, podívejte se na mapu! O Jižní Africe a pokusných králících Big Pharma se to bohužel říci nedá. Musíme poděkovat Yvanovi Rioufolovi, že se odvážně postavil proti CSA a Bien pensants a že umožnil Christianu Perronnovi vyjádřit se k veřejnosti (ZDE). Velký muž, skromný a hluboce lidský. Tento milý pan profesor naštěstí stačil říci několik pravd, které bych zde ráda potvrdila mapami, grafy a evidentními faktickými údaji. (blog Patrice Gibertie)

Austrálie vyhlásila válku "trollům
Australská vláda zavede novou legislativu, která bude nutit společnosti provozující sociální média "demaskovat" anonymní uživatele, kteří zveřejňují urážlivé komentáře, nebo je donutí zaplatit pokutu za pomluvu, pokud tak nebudou moci učinit nebo to odmítnou. Cílem nové iniciativy je definovat giganty sociálních médií jako vydavatele, čímž se stanou odpovědnými za obsah vytvářený uživateli na svých platformách, a také zavést zvláštní mechanismy, jejichž prostřednictvím bude moci kdokoli podat stížnost a požadovat odstranění příspěvku, pokud se bude domnívat, že je pomlouván, šikanován nebo obtěžován, oznámil v neděli během televizního tiskového brífinku premiér Scott Morrison. (RT News)

Tři velké americké automobilky se dohodly, že nebudou povinně očkovat členy odborů UAW
Společnosti Ford, General Motors a Stellantis se dohodly, že členové odborů United Auto Workers nebudou nuceni podstoupit povinnou vakcínu jako podmínku zaměstnání. Kromě toho zůstane status očkování pracovníků neveřejný s politikou soukromého a dobrovolného zveřejňování. (Info Wars)

Korupce vědy: OPCW při vyšetřování v Sýrii vymazala nepohodlná zjištění expertů
Na počátku vyšetřování OPCW v Dúmě vyloučili toxikologové jako příčinu smrti obětí plynný chlor. Uniklé informace odhalují, jak vysocí úředníci OPCW toto výbušné zjištění cenzurovali a poté se zaměřili na inspektora, který spustil poplach. (Gray Zone)

Austrálie se jen těsně vyhnula hlasování o důvěře
Morrisonova vláda v Austrálii se jen těsně vyhnula ostudě v parlamentu poté, co ve středu odešel z koalice poslanec George Christensen z queenslandské LNP. Ten hlasoval s opozicí proti vládnímu návrhu zákona o změnách zákonů o hromadných žalobách. Dříve ve středu (24.11.) tento výřečný poslanec vystoupil v parlamentu s plamenným projevem, v němž přirovnal omezení Covid-19 a očkování k Hitlerovu režimu. Řekl, že reakcí veřejnosti by měla být "občanská neposlušnost". "Totalitní cesta, na které nepochybně jsme, nikdy neskončila dobře," řekl. (7News)

Bývalý profesionál žádá "vyšetřování" poté, co náhle zkolaboval další fotbalista
Záložník Sheffieldu United John Fleck upadl během zápasu svého týmu na hřišti Readingu na zem a po dlouhém ošetření a nasazení kyslíkové masky musel být odnesen na nosítkách. Třicetiletý skotský reprezentant "upadl bezvládně, než spoluhráči rychle přivolali lékaře," informuje zpravodajský server BBC News. Fleck byl převezen do nemocnice, kde je prý v dobrém stavu. Hráč se stal dalším nešťastným přírůstkem na dlouhém seznamu fotbalistů a dalších špičkových sportovců, kteří v posledních měsících náhle zkolabovali na hrací ploše. (Zero Hedge)

Indie by mohla odsoudit k smrti hlavní vědkyni WHO za klamání ohledně Ivermectinu a zabíjení Indů
Indická advokátní komora (IBA) zažalovala 25. května 2021 hlavní vědkyni WHO Dr. Soumyu Swaminathanovou a obvinila ji v 71bodovém prohlášení, že způsobila smrt indických občanů tím, že je uvedla v omyl ohledně Ivermectinu. Existuje také aktualizované právní upozornění ze dne 13. června 2021. Bod 56 uvádí: „Váš zavádějící tweet z 10. května 2021 proti použití Ivermectinu měl za následek, že stát Tamilnádu stáhl Ivermectin z protokolu 11. května 2021 a den poté to provedla vláda pro léčbu pacientů s COVID-19." Pokud soud v Indii shledá zástupkyni WHO vinnou, mohla by být odsouzena k smrti nebo doživotnímu vězení. (Next Big Future)

Nový digitální řidičský průkaz může zahrnovat vakcinaci, cestovní záznamy a sociální rating
V Utahu a dalších státech se v současné době pracuje na nové digitální řidičské licenci. Program uvádí položky, které lze sledovat nebo přidat později. Zahrnuje záznamy o vakcínách, kreditní skóre finančních záznamů, cestovní záznamy, daně, útraty, hlasování, trestní záznam, dietní preference, licence a povolení, prověrky, programy odměn a sociální kredit určený bodováním. To je čínský model totalitarismu. (Need To Know)

Skandál Von der Leyenové na Atlantic Council
Na sociálních sítích koloval obrázek: Ursula von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise, velmi vřele předává cenu za šéfování od Atlantické Council šéfovi společnosti Pfizer, a to bez sebemenšího gesta bariéry. (První zprávy)