Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Chlapec obhajuje své právo říkat, že existují "pouze dvě pohlaví"
Matka chlapce z New Hampshire, kterého škola suspendovala za tvrzení, že existují "pouze dvě pohlaví", je připravena bránit jeho práva na svobodu projevu a náboženskou svobodu u soudu: "Moje první reakce byla šok," řekla žena, která si přeje zůstat v anonymitě, televizi Fox News. Dodala, že s názorem svého syna souhlasila a během rozhovoru se zástupkyní ředitele Exeterské střední školy Marcy Dovholukovou ho bránila slovy, že "má právo na svůj názor". Nyní student a jeho matka žalují školu kvůli porušení chlapcova práva na svobodu projevu. V dokumentech podaných 4. listopadu u Rockinghamského vrchního soudu se rovněž uvádí, že názory, které chlapec vyjádřil, byly v souladu s jeho katolickou vírou, a proto je lze považovat za projev náboženské svobody. (RT News)

17. listopad – Svátek nesvobody a normalizace
Šel jsem tedy ulicemi té svobodné Prahy, ale cítil jsem jen zmar a bylo mi do breku. (Echo24)

Úmrtnost na očkování v USA: neobvyklý podíl úmrtí v oficiálních zprávách VAERS o reakcích na očkování od ledna 2021
VAERS je federální instituce USA centralizující hlášení o nežádoucích účincích vakcín v USA. Údaje nejsou rozsáhlé a omezují se na ty, které byly hlášeny do systému VAERS. Údaje jsou veřejně dostupné od roku 1990 na této adrese. Při kontrole údajů v různých letech lze nalézt konzistentní vzorce v procentech úmrtí po očkování podle věkových tříd. Za každý rok jsou hlášeny desítky tisíc jednotlivých případů. V lednu 2021 bylo hlášeno 2947 případů, což je množství podobné měsíčním množstvím hlášeným v předchozích letech. Mezi nimi bylo 1980 případů reakcí po očkování vakcínou Pfizer a 954 případů reakcí po očkování vakcínou Moderna. V lednu 2021 bylo hlášeno 456 úmrtí po očkování, což je neobvykle vysoké číslo. V lednu 2020 hlásí VAERS pouze 14 postvakcinačních úmrtí a za celý rok 2020 166 úmrtí. Celkově se procenta úmrtí podle věkových tříd za leden 2021 podobají těm, která byla pozorována v předchozích letech. Hlavní rozdíl je však v systematicky mnohem vyšších procentech úmrtí, až 150krát vyšších pro věkovou třídu 60 až 69 let. To naznačuje vysoce nebezpečné nežádoucí účinky technologie vakcín na bázi mRNA ve srovnání s klasickými vakcínami. (nakim.org/israel-forums)

Skotsko: Pandemie očkovaných
Skotské veřejné zdravotnictví (PHS) zveřejňuje týdenní zprávu o statistikách Covid-19, která obsahuje údaje o testování, očkování, případech, hospitalizacích a úmrtích. V období mezi 14. srpnem a 5. listopadem 2021 připadalo na očkovanou populaci 91 % úmrtí, zatímco na neočkovanou populaci pouze 9 %. Předpokládá se však, že k 1. lednu se kumulativní počet úmrtí mezi očkovanými zvýší na přibližně 2 750, zatímco kumulativní počet úmrtí mezi neočkovanými se zvýší na pouhých 300. Pro kontext: od března 2020 do 13. srpna 2021, tedy za období 18 měsíců, zaznamenalo Skotsko celkem pouze 8 231 úmrtí na Covid-19. Připadá vám to, že v současné době zažíváme pandemii neočkovaných? Od poloviny srpna do listopadu 2021, tedy po dobu 3 měsíců, připadá na očkovanou populaci 57 % případů Covid-19, 75 % hospitalizací a děsivých 91 % úmrtí. Jedná se bezpochyby o pandemii plně očkovaných a jakákoli plánovaná omezení vůči neočkovaným nemají absolutně nic společného se zdravím, ale se vším, co souvisí s kontrolou. (Daily Expose)

Uniklé telegramy: Francie a Německo zablokovaly ruský mírový plán na Donbasu
Západní země zablokovaly návrh Moskvy, aby Ukrajina ukončila krvavé boje na východě země přímým jednáním se dvěma separatistickými republikami. To vyplývá z nově publikovaných diplomatických dokumentů. Ruské ministerstvo zahraničí ve čtvrtek zveřejnilo sérii dokumentů, které si vyměnilo se svými protějšky v Paříži a Berlíně. Tento krok byl podle ruských orgánů reakcí na "překrucování" jejich postoje. Západní média totiž uvedla, že Kreml vznesl námitky proti uspořádání schůzky "normandského formátu" s oběma zeměmi a zástupci Ukrajiny k projednání situace v Donbasu. (RT News)

Hackerská skupina 'Moses Staff' zveřejnila nová a velmi citlivá izraelská vojenská data
Nezávislá skupina s názvem „Spravedlnost Palestina“ také hackla kybernetickou infrastrukturu země a získala přístup k bývalému šéfovi Mossadu a telefonnímu číslu Yossiho Cohena. Cohen byl izraelský nejvyšší operativec, který připravil plán na zavraždění íránského jaderného vědce Mohsena Fakhrizadeha provedený 27. listopadu 2020. Jak informovalo několik médií, Cohen dodal plán tehdejšímu prezidentovi USA Donaldu Trumpovi a tehdejší šéfce CIA Gině Haspelové a informoval je o atentátu. Organizace Justice Palestine zveřejnila Cohenovo telefonní číslo online, stejně jako telefonní čísla jeho dcery a manželky. (The Craddle)

Odhalení tajných informací izraelské armády
V posledním odhalení hackerské skupiny „Moses Staff“ (Mojžíšova hůl) byly zveřejněny podrobnosti (adresy, maily, telefony, fotografie) o 16 členech jednotky 8200 (kybernetické útoky proti Íránu) spolu s částí informací o jejich důležitém projektu a také 3D mapy okupovaných území. Skupina se během kybernetických útoků na citlivou kybernetickou infrastrukturu izraelského režimu dostala k důležitým informacím a databázím mnoha serverů a průběžně je zveřejňuje. Z tohoto důvodu sionisté tvrdě pracují na odstranění nebo omezení kanálů a médií „Mojžíšovy hole“. Hackerská skupina Moses Staff oznámila, že má přístup ke kompletní 3D mapě okupovaných území o objemu 22 terabajtů a přesnosti 5 cm. (ISW News)

Cenzura na steroidech
Co ještě může přebít oficiální přiznání naprosto bezprecedentní cenzury velkých mediálních agentur, korporací a veřejnoprávních médií? Cenzuru téměř vždy dělal přímo stát. Často potají a lidé se jen domýšleli, co se asi a smí a nesmí psát a říkat. Ale dnešní doba je zcela jiná - největší tiskové agentury a korporace se rozhodly jít dál. Zkrátka udělaly seznam o čem se smí psát a dokonce v médiích mluvit a o čem ne. (Blog Jana Tománka na Aktuálně.cz, zrušen)

Tajemný mechanismus lavin: Lži v padesáti odstínech šedi ji nezastaví I zostřené oslavy Vítězného Listopadu už narušují renegáti. Jádro migračního pudla. Epidemie očkovaných? PETR HÁJEK je zděšen, jak už i v hlavních režimních médiích přibývají hlasy patřící dosud výhradně k „dezinformační scéně“ a vyvozuje z toho silně optimistické (a pesimistické) předpovědi. (Protiproud)

Escobar: Xiho nový komunistický manifest
Usnesení v podstatě klade tři otázky: 1) Jak jsme se dostali na současný stav? 3) Jak to, že jsme byli tak úspěšní? 3) A co jsme se naučili, aby tyto úspěchy byly dlouhodobé? Význam tohoto usnesení by se neměl podceňovat. Ukazuje nám zásadní geopolitickou skutečnost: Čína je zpět. A to ve velkém. A dělá to po svém. Žádný strach a nenávist, které upadající západní hegemon nasadil, tuto cestu nezmění. Rezoluce nevyhnutelně vyvolá řadu nedorozumění. Dovolte mi tedy malou rekonstrukci z pohledu člověka, který posledních 27 let žil mezi Východem a Západem. (Asia Times)