Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Rakousko připravené na karanténu má zfušovaný systém PCR testů
Státem podporovaný testovací systém PCR na Covid-19, propagovaný jako jeden z nejlepších v Rakousku, má evidentní bezpečnostní problémy. Novinář jej oklamal, aby kreslené postavičce vydal negativní testovací certifikát. Děti na celém světě si mohou vydechnout: Táta Šmoula nemá kovid! Vyplývá to z rychlého testovacího systému ‚Alles Gurgelt!‘ používaného v rakouském hlavním městě Vídni. Projekt, který podporuje vídeňská vláda, nabízí bezplatné domácí testy. Nedávno vydal certifikát fiktivní kreslené postavičce poté, co obdržela negativní výsledek testu PCR. (RT News)

Bezos plánuje život na Zemi jen pro pár vyvolených
Podle miliardáře Jeffa Bezose lidstvo přesune většinu průmyslu do vesmíru. Země se promění v přírodní ráj, kde zůstane jen pár vyvolených. Amazonský miliardář nadšeně vykládal, jak bude lidská civilizace v budoucnu vypadat . On sám prý dělá co může, aby to už nastalo. Podívejte se na jeho veřejnou besedu na každoročním fóru Ignatius ve Washingtonu. Na oběžné dráze budou vesmírné kolonie v rotujícím válci, který vytvoří umělou gravitaci pro miliony obyvatel. Tito mravenci pro jedno promile budou dělat většinu průmyslové výroby. Země se mezitím promění v přírodní rezervaci s omezeným přístupem podobně jako dnes národní parky. (Jeff Bezos, Youtube)

CDC přiznala, že ničí občanská práva přirozeně imunních bez důkazu, že přenášejí virus
Předpokládali byste, že pokud CDC chce rozdrtit občanská a přirozená práva lidí s přirozenou imunitou tím, že je vyloučí ze školy, propustí z práce, vyhodí z armády a tak minimálně CDC má důkaz o alespoň jednom případu neočkovaného, přirozeně imunního jedince přenášejícího virus COVID-19 na jiného jedince. Pokud si myslíte, že to mají, tak se mýlíte. Moje právní firma jménem ICAN požádala CDC přesně o tento důkaz (viz níže). ICAN chtěl vidět důkaz o jakémkoli případu, kdy se někdo, kdo dříve měl COVID-19, znovu nakazil a přenesl virus na někoho jiného. Neuvěřitelná odpověď CDC je, že nemá jediný dokument, který by potvrdil, že se to někdy stalo. Ani jeden. (Injecting freedom)

Daniel Vávra: "Je vláda neschopná, nebo je v tom něco jiného"? Miliardy...
Pokud něco úmyslně dělám a vím, že to vede k okamžitému zhoršení akutní situace, ale já to stejně dělám, protože chci donutit nátlakem nějakou skupinu, aby udělala něco, co teoreticky pomůže cca za 2 měsíce, tak jsem buď hlupák nebo sabotér, kterému zjevně nejde o to zlepšit ihned situaci, ale úplně o něco jiného. (Skrytá pravda)

Jak rozpoznat konspirační teorii?
V souvislosti s koronavirovou pandemií přibývá zavádějících, záměrně škodlivých konspiračních teorií. Nejvíce se tyto teorie šíří online. Evropská komise hodlá tomuto trendu čelit, a proto vydává spolu s organizací UNESCO soubor 10 infografik, které mají veřejnosti pomoci naučit se konspirační teorie rozpoznávat, ověřovat si zdroje a bojovat proti šíření dezinformací. (Evropská komise)

LESK A BÍDA PANDEMŘÍŠE
...ač jdu na testování poprvé a na pojištěnecké kartičce, která je jedinou informací o mně, kterou osádce testovacího centra dám k nahlédnutí, není nic než moje základní nacionále – zpráva, že jsem byl otestován negativně, mi po čtvrthodině objeví na telefonu, mailu i Facebooku a po pár dnech mi přijde do schránky… (Kulturní noviny)

Kdo bude vládnout v postliberalismu
Pokud občané ztratí svoje rozhodovací pravomoci nebo budou zcela ovlivněni propagandou, potom budou vládnout zase monopoly, tentokrát světové, které díky „otevřené společnosti“ proniknou do státu, kde si cokoliv koupí - sdělovací prostředky, občanské organizace s několika „občany“, ale s velkými penězi, politické strany. (Zvědavec)

PRVNÍ LIDÉ NA MERKURU
Lidé přicházejí v míru ze třetí planety,
kterou nazýváme „Země“. Jsme pozemšťané.
Zaveďte nás pozemšťany k vašemu vůdci.

Šťané? Šťané? Bjór. Bjórhossop.
Šmuvútci tan harra. Harrabost šmuvútci.
(Kulturní noviny)

Skotská vláda dala tampony na mužské toalety
Britská média zjistila, že na pánské toalety, které navštěvují skotští transgender úředníci, se nyní dodávají hygienické dámské produkty. Tento krok zřejmě zavedla vláda proto, aby zvýšila index rovnosti. První země na světě, která zavedla hygienické vložky a tampony zdarma pro všechny, je nyní poskytuje také na mužských toaletách ve vládních budovách. Pestrý výběr tradičně ženských hygienických potřeb je umístěn na toaletách pro muže "v těch prostorách, kde neexistují genderově neutrální zařízení", uvedl v sobotu (13.11.) deník The Telegraph. (RT News)

Americký odvolací soud zamítl Bidenův dekret k očkování
Americký federální odvolací soud znovu rozhodl proti národnímu očkovacímu mandátu prezidenta Joea Bidena pro společnosti se 100 a více zaměstnanci a zrušil tuto politiku jako "nesmírně přehnanou" a zneužívající "mimořádné pravomoci". Pátý obvodní odvolací soud v pátečním rozhodnutí (12.11.) ostře odsoudil Bidenův požadavek na očkování větších amerických společností a uvedl, že Úřad pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (OSHA) - federální agentura pověřená prosazováním tohoto mandátu - nebyl zřízen k tomu, aby "vydával rozsáhlá prohlášení v otázkách veřejného zdraví, která se nejhlubším způsobem dotýkají každého člena společnosti". "Mandát je ohromujícím způsobem přehnaný," řekl soudce Kurt Engelhardt a poznamenal, že nebere v úvahu rozmanitost pracovišť v celé zemi ani skutečnost, že Covid-19 "je pro některé zaměstnance nebezpečnější než pro jiné". Jako příklad srovnal hypotetického 28letého řidiče kamionu, který pracuje v izolaci, s "62letým vězeňským dozorcem" zaměstnaným ve stísněnějších podmínkách. (RT News)