Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Jak potopit křižník Hessen
Rusko nemusí útočit mimo Ukrajinu, Západ se potopí sám. Nejlépe vycvičené ukrajinské rezervy a bojové skupiny jsou západně od Dněpru a na severu. Rezervy na východní frontě jsou jednorázový kanónenfutr. USA a ostatním už nějakou dobu bylo jasné, že východní část bude ztracena. Skutečná bitva bude, až začne hlavní ofenzíva pro Oděsu a Kyjev, pokud vůbec. Podle tohoto zdroje z ruského MO je skutečným smyslem Macronových poznámek a reakcí veřejnosti na Gerhartzův plán nadcházející bitva na západ od Dněpru, kde se povede válka. Tam se ruská ofenzíva setká s nejlépe vycvičenými vojáky a vybavením; ti jsou stále ještě mimo Ukrajinu. Budou přesunuty ve velkém počtu, ale pouze na obranu západní části. (johnhelmer.net)

Zazvonil zvonec a pohádkám o čisté elektromobilitě v EU je konec
V pondělí 4. 3. vybuchla v sídle EU v Bruselu bomba. Klíčová média si toho nevšimla: Evropský parlament přijal na návrh Komise usnesení, že elektromobil není automaticky klimaticky neutrální vůz. Protlačovaným e-autům zazvonil v EU umíráček... Celý koncept politicky násilně prosazované elektromobility byl postaven na dotacích. Jak trefně poznamenal německý ministr financí za liberální FDP Christian Lindner, za peníze německých daňových poplatníků se utratilo do 18. prosince 2023, do konce dotací na elektromobily, v přepočtu přes 250 miliard korun, aby si bohatí Němci mohli s dotací koupit elektromobil jako druhý či třetí vůz do rodiny. (Epoch Times)

Lindsey Graham: Ukrajina musí zplatit vojenské půjčky USA

Ukrajina bude muset vrátit peníze, které obdržela od USA. Připomněl to americký senátor Lindsey Graham. Uvedl, že zahraniční dluh USA přesahuje 34 bilionů dolarů a Washington si nemůže dovolit odpouštět dluhy svým spojencům. Úhrada dluhů z Ukrajiny se bude brát z půdy a zdrojů a také z platů a důchodů. (Telegram)

PS. Investice do "zabíjení Rusů" (Graham) nějak nevyšla, tak si kompletně zabereme Ukrajinu i s důchodci.

Sedláci všech zemí, spojte se!

Farmáři jsou likvidováni kousek po kousku, aby vás Bill Gates a WEF mohli vyhladovět... museli byste být úplně hloupí, abyste to neviděli jako válečný akt.

PS. A pak že globální elity a jejich šílené plány neexistují...

Za pravdu a lásku vpřed na Moskvu
Trouby pravdy a lásky zaduly a s radostí nás zvou do válečného konfliktu s Ruskem. Francouzský prezident jako představitel liberálních jestřábů s qeer nalakovanými drápky řekl jasné slovo o odhodlání Francie porazit Rusko. Politické školení mužstva však dosud není na správné úrovni a tak místo bouřlivého potlesku se ozvalo spíš rozpačité pokašlávání. Jen naši soudruzi nezaváhali ani na vteřinu. (D-Fens)

Za pouhé tři měsíce do úřadu, argentinská vláda Mileiho zve americké vojáky, aby pomohli "spravovat" hlavní vodní cesty
Ve společném prohlášení, strany uvedly, že upevnily proces společné spolupráce při výměně informací a řízení vodní cesty: "Naše země uznávají společné cíle zajištění efektivního a transparentního provozu vodních přístavů při vyvíjející se dynamice životního prostředí, včetně skutečnosti změny klimatu a potřeby zvýšených bezpečnostních opatření pro boj proti nezákonným činnostem v provozu vodních cest.” A co je nejdůležitější, dohoda umožňuje americkou vojenskou přítomnost po celé délce a šíři nejdůležitější Argentinské říční trasy, po které putuje zhruba 80% veškerého jejího zemědělského vývozu, včetně obilí a olejů. (nakedcapitalism.com)

PS. Pádu Ukrajiny má EU-sedláky pro NWO likvidovat Argentina.

Eduard Chmelár: Ak Fico nie je Slovensko, Šimečka je ním ešte menej
To, čo urobila Fialova vláda, je ako necitlivý kopanec do dlhoročne starostlivo budovaného mraveniska. Neveril som vlastným očiam a ušiam, keď včera v Českej televízii šéf českého senátu Miloš Vytrčil vybuchol, že aj malé dieťa by pochopilo, že keď sa im niečo nepáči, my to nemáme robiť… Prosím?? Keby našej vláde tak úzkostlivo nezáležalo na nezhoršovaní vzájomných vzťahov, tak táto hláška je na okamžité predvolanie českého veľvyslanca na Slovensku. Čo si to ten človek dovoľuje? O kom si myslí, že rozpráva? O nejakej svojej kolónii? (Nové slovo)

Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění – pokračování
Je potěšující, že aktivní poskoci dostali po prstech a dostalo se jim názorného ponaučení, že není nutné iniciativně plnit vše, co po nich stát chce. Držím palce dalším provozovatelům vypnutých webů a přeju, ať se jim podaří dotáhnout soudy do konce. (D-Fens)

Ruské MO: ztráty zahraničních žoldáků na Ukrajině 40 %
K březnu 2024 ztratila ukrajinská armáda během probíhající ruské speciální vojenské operace 5 962 cizinců. Většina žoldáků přišla na Ukrajinu z Polska, Spojených států, Kanady a Gruzie:
- 1 497 z 2 960 polských žoldáků zabito;
- 561 z 1042 gruzínských ozbrojenců;
- 491 z 1113 žoldáků z USA;
- 422 z 1005 bojovníků z Kanady.
- 360 z 822 žoldáků z Velké Británie
- 349 z 784 rumunských žoldáků
- 88 z 235 německých ozbrojenců
- 147 z 356 francouzských žoldáků - nejvyšší procento ztrát.
Na Ukrajině má být 13 387 zahraničních ozbrojenců, kteří bojují proti ruské armádě. Dosud jich bylo vyřazeno téměř šest tisíc. (southfront.press)

Jak se to mohlo stát? AfD a CDU vedou mezi homosexuály
LGBTQ+ byli dříve považováni za hlavní voličskou skupinu Zelených. Až dosud? Ano, protože průzkum mezi 10 000 homosexuálními muži ukázal, že by nyní v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu na prvním místě volili AfD. (tichyseinblick.de)

PS. Ti gayové a lesby by konečně měli mluvit sami za sebe. Teď místo nich vykřikují ti placení sorošovci.