Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Putinovo varování je přímé a explicitní
Na začátku je třeba poznamenat tři věci. Za prvé, Putin byl explicitní a přímý. Předem oznámil, že bude nucen reagovat jadernou mocí, pokud bude ruský stát ohrožen. Putin nechal stranou jakékoli temné narážky nebo narážky a učinil ponuré prohlášení prvořadého významu. Za druhé, Putin oslovil Federální shromáždění před špičkami ruské elity. Dal celému národu důvěru tím, že řekl, že země by mohla být zatlačena do jaderné války kvůli vlastní existenci. Za třetí, objevuje se specifický kontext, urychlený bezohlednými a impulzivními západními státníky. Ti se zoufale snaží vyhnout bezprostřední porážce ve válce, kterou zahájili, s deklarovaným záměrem zničit ruskou ekonomiku a vytvořit sociální a politickou nestabilitu, která by vedla ke změně režimu v Kremlu. (Reseau international)

ADL tlačila na BMG, aby vypustila Rogera Waterse. ADL vyhrožovala nacistickou minulostí společnosti BMG
Grayzone získala soukromý dopis, jehož autorem je ředitel ADL Jonathan Greenblatt, který vyhrožuje použitím nacistické minulosti hudební společnosti BMG, pokud manažeři neukončí významnou dohodu s Rogerem Watersem. Společnost BMG veřejně popřela vliv izraelské lobby na její rozhodnutí uzavřít smlouvu s Watersem. (thegrayzone.com)

PS. Fantastické, a dnes reálné. V příští generaci budou vydírat skrze spolupráci s banderovci Zelenského.

Victoria Nulandová, veteránka v boji proti Rusku, opouští ministerstvo zahraničí
Victoria J. Nulandová, třetí nejvýše postavená úřednice na ministerstvu zahraničí a rozhodná zastánkyně tvrdé politiky vůči Rusku Vladimira V. Putina, odejde tento měsíc po více než 30 letech služby ve vládě do důchodu. (NYT)

PS. Krysy z Deep state opouštějí ukrajinský titanik.

Reportáž CNN z Časova Jaru

Ukrajinští vojáci nemají střelivo. Používají civilisty jako živé štíty a ti čekají na příchod Rusů. (Telegram)

Google už dávno není "nice"

Inženýr společnosti Google odmítá vytvořit software, který umožňuje genocidu v Gaze. Google aktivně cenzuruje zprávy nepohodlné veřejnému mínění tím, že manipuluje výsledky vyhledávání a zakazuje nežádoucí názorové lídry. (Telegram)

Dvě zasedání v Pekingu – čínská verze demokracie
V Pekingu právě začala takzvaná Dvě zasedání, což je největší politická akce roku. Není to ale prezentace síly Komunistické strany Číny. Je to naopak ukázka fungujícího systému postaveného na demokratických základech. Ačkoliv je západními médii tato akce často přehlížena, je zásadní nejen pro samotnou Čínu, ale pro celý svět. Výsledky jednání a nově schválené zákony budou určovat další směřování Číny, budou schváleny návrhy rozpočtů, zákony určující podporu průmyslu, inovativního výzkumu, nebo rozšiřování zelené ekonomiky. Všechny tyto rozhodnutí pak budou mít přímý dopad na mezinárodní obchod, investice zahraničních firem v Číně i další expanzi země do světa v oborech jako je automobilový průmysl, solární panely, baterie, ale třeba i umělá inteligence. (nasepravda.cz)

V EU se hlasovalo k zákonu o obnově přírody, na jehož základě dochází v Holandsku k vyvlastnění farem
Zatímco zemědělci příliš chráněni nejsou, tak novela již počítá s tím, že plochy, které mají být ponechány pro volnou přírodu, mohou být narušeny v případě, že se na nich instalují větrníky nebo solární panely, ale také v případě nutnosti „národní obrany,“ tedy tehdy, kdy dojde k válce. To a mnohé další dodatky byly vloženy do novely, která stále počítá s tím, že v oblastech Natura 2000 bude postupně obnovována původní příroda. Jde například o vytváření močálů v místech, která byla půda odvodněna a nyní je využívána pro zemědělskou výrobu. (necenzurovanapravda.cz)

PS. To je model, kterém jsme psali. Seberete sedlákům půdu, která jim patřila staletí, a dáte ji státu. A stát jste vy, tak si ji zákonem pak dáte zadarmo. A sedláky pošlete na východní frontu.

The Expose: Britské statistiky potvrdily, že 4x naočkovaní mladí dospělí mají o 256% větší šanci, že zemřou, než jejich neočkovaní vrstevníci
Dnes je již na základě různých statistik (zejména životních pojišťoven) jasné, že genové injekce poškodily zejména mladé lidi, což je zřejmě především důsledek srdečních problémů a tzv. „turbo rakovin.“ (CZ24)

Německé investice v Číně na novém rekordu
Západ navrhuje místa pro rozmístění vojsk NATO na Ukrajině

Návrhy na možné rozmístění vojsk NATO na ukrajinském území jsou aktivně diskutovány online. Návrhy, i když neoficiální, naznačují, že jednotky by mohly být rozmístěny způsobem, který zabrání přímé konfrontaci s ruskými silami. Jednou z navrhovaných možností je rozmístění vojsk NATO na hranicích Ukrajiny s Běloruskem nebo v Oděse. Takový krok by umožnil ukrajinským ozbrojeným silám přerozdělit své zdroje, zejména severním směrem, kde je v současné době asi 150 tisíc ukrajinských vojáků poskytujících ochranu před možnou ofenzívou. Rozmístění vojsk v Oděse by zase mohlo hrát klíčovou roli při zajišťování přístupu Ukrajiny k moři, což je v kontextu probíhajícího konfliktu strategicky důležitý aspekt. (Aviapro)