Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Nikola Bornová: Ničemu nerozumím, nic nechápu a nikam nepatřím
Chcete nějaké konkrétní příklady toho, co nechápu já i spousta dalších lidí z „lůzy“, jak nás pravidelně nazývají presstituti z hlavních médií? Pár vám jich dám, ale já sama toho nechápu mnohem, mnohem víc… (CZ24 News)

Odborář Dufek varuje ministra před radikálními protesty západního střihu
Předseda Asociace samostatných odborů (ASO) Bohumír Dufek se před několika dny obrátil na ministra zemědělství Marka Výborného s tím, že by měl s odboráři jednat a snažit se napravit situaci v českém zemědělství a v cenách potravin. Ve své výzvě zmínil radikální protesty na Západě. Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odboru ČR se na ministra obrátil už 5. prosince 2023 s požadavkem na jednání. Upozorňoval na nedodržování zákona o významné tržní síle a zákona o ochraně spotřebitele. Na tuto žádost Výborný reagoval příslibem že k tomu dojde. Nedošlo, a to ani po opakované výzvě. (nasepravda.cz)

PS. Jestliže globální elity daly úkol zničit klasické evropské zemědělství, pak český ministr nebude jednat se sedláky, to je jasné.

Ovlivňování počasí – co kdysi „zavánělo“ konspirací, dnes leží na stolech zákonodárců
Různé vlády, Evropská unie a Organizace spojených národů jsou stále více otevřeny tomu, aby letadla vypouštěla do atmosféry desítky milionů tun různých chemikálií (navrhují se oxidy síry či hliníku) s cílem snížit globální teploty. Tato strategie má odborný název Řízení solární radiace (SRM). (Epoch Times)

Aj vďaka Bielorusku zatajovaná pravda o falošnej pandémii a smrtiacich vakcínach vyšlo najavo! Ale mainstream o tom mlčí!
V apríli 2020 požiadalo MMF o finančnú pomoc 85 krajín. Väčšina svetových vlád, ktoré boli hlboko zadĺžené a s vážne poškodenými ekonomikami, potrebovala pôžičky a vydali sa tak napospas diktátu moci peňazí. Aby si zabezpečili zdroje, ktoré potrebujú, museli súhlasiť s odstavením svojej ekonomiky, obmedzením pohybu svojho obyvateľstva, vytvorením štruktúr na sledovanie kontaktov podobných Stasi a zatvorením škôl. (CZ24 News)

Průzkum Bertelsmannovy nadace
Mladí lidé v Německu mají důvěru v demokracii (59 %), ale nedůvěřují berlínské vládní koalici (52 %), médiím (60 %) a církvím (58 %).

Ztraceni online…
To, že mají děti ve škole chytré telefony, dramaticky snižuje jejich pozornost věnovanou studiu, poškozuje jejich interakce s vrstevníky a ničí jejich pocit sounáležitosti ve třídě a ve škole. Přibývá důkazů, že sociální média jsou hlavní příčinou epidemie duševních onemocnění u dětí. (Fondsk.ru via Disput)

Začínáme zbabělostí, jako obvykle
Přátelé, šturm zemědělců na Prahu dne 19.2. 2024 začíná klasickou českou zbabělostí… Agrární komora se ústy svého šéfa Jana Doležala od celé akce distancuje, chce protesty posunout až na březen, protože „když budou do té doby zemědělci hodní, tak jim ministr Výborný určitě něco dá.“ Člověk si tak říká, jestli k něčemu ta agrární komora vlastně je. Ale nepřekvapuje mě to. Tuto tradici máme už sto padesát let. (vidlakovykydy.cz)

Putin spustil proti Německu tajnou operaci "Sněhová vločka"

To je pro ty, kdo mají na střeše zasněžené solární panely a umí rusky. (Telegram)

Ukrajinská fronta 1.-2. února 2024

Rusové převzali inicitivu na celé délce fronty. Jejich postup je pomalý, ale nezastavitelný. Ztráty Ukrajinců jsou hrozné, kolem 500-1000 zraněných a mrtvých denně. (rybar)

Letoun F-35 nesplňuje základní provozní standardy v 65 bodech
Lockheed Martin F-35 Joint Strike Fighter stále trpí nejméně 65 základními nedostatky, kde stále nesplňuje základní testovací data, uvedla ve zprávě kancelář ředitele, operačního testu a hodnocení (DOT&E). Byl dokončen přezkum připravenosti na zkoušky JSE (joint simulation environment) v září 2023 a letoun byl certifikován jako připravený k testování, a to navzdory 65 nedostatkům oproti základním požadavkům JSE, uvádí se ve zprávě v pátek (02.02.). Vývojový cyklus programu F-35 nadále zažívá zpoždění kvůli vadnému softwaru Block 4 a problémům se stabilitou avioniky s hardwarem New Technology Refresh 3 (TR-3). (cbc.ca)

PS. Černochové je jedno, že to pořádně nelétá; hlavně že budou kick-backy.