Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Píšu vám z díry, do níž mě konečně uvrhl premiér Fiala…
„Všechnu šlechtu do díry!“ zakřičel kdysi král Ubu, a tak se i stalo. Do dobře známé a zavedené instituce zvané jáma nevyslovitelných (o nichž nesmí být v oficiálních tiskových orgánech zmínka, leč jako o dezinformátorech, dezolátech a švábech), jmenovitě u nás v ČR postupně spadla jména chartistů Jana Schneidera, Lenky Procházkové, Jaroslava Bašty a Mikoláše Chadimy (kteří si svůj index za „nepřípustné názory“ zažili už jednou, za minulého režimu), ale třeba i místopředsedy vlády a ministra zahraničí (i předsedy Valného shromáždění OSN!) z dob přelomu milénia Jana Kavana, Petra Druláka, který je bývalý ředitel Ústavu mezinárodních vztahů, první náměstek ministra zahraničí a velvyslanec ve Francii (do roku 2019), nehledě na děkana Národohospodářské fakulty VŠE Miroslava Ševčíka, který je sice děkanem dosud, ale od středy mu na poště leží rektorova výpověď, kterou si zatím nepřevzal… (Disput)

Anca Dragu: Jak se řídí východní blok...
V letech 1996 až 2001 byla Anca Dragu ekonomkou Rumunské národní banky, než pracovala MMF v Bukurešti. V roce 2013 se stala ekonomkou v EK a pak byla jmenována ministryní financí Rumunska (2015-17). V roce 2020 bylo zvolena do senátu a stala se předsedkyní až do listopadu 2021. Dragu složila přísahu jako Moldavská občanka dne 21. prosince 2023, než byla následující den jmenována guvernérkou Moldavské Národní banky na funkční období sedmi let. (Wikipedia)

PS. Tolik k nezávislosti Moldavska, úplná fantastika: Dragu byla den před jmenováním šéfkou národní banky Moldávie ještě občankou Rumunska.

Připravujeme se na mír
Víte, já nevěřím ve výběrovou nenávist. Nevěřím, že lze nenávidět jen dezoláty nebo jen Rusy. Nevěřím, že lze bez následků rozdělit společnost na podlidi a nadlidi. Nelze psát vzkazy na hlavně, nelze přát spoluobčanům koncentrák, nelze vybírat na tanky Tomáše a vrtulníky Čestmíry, nelze volat po válce proti mongioioloidním hordám, aniž by se to neprojevilo i jinde. Nevěřím ve výběrovou dehumanizaci. Nevěřím, že můžeme být zároveň ve válce, když jde o zahraniční politiku a zároveň mít hluboký mír doma. Vždycky se to někudy vrátí. Nenávist si cestu najde a když to funguje na dezoláty, funguje to i na liberální studenty na Univerzitě Karlově. Pokud v lidech nenávist probudíte, je to nakonec vždycky nenávist univerzální. (Vidlákovy kydy)

Federální soudce nařídil odpečetit dokumenty se jménem spolupracovníků Jeffreyho Epsteina
Očekává se, že začátkem ledna bude identifikováno více než 150 lidí.

Kdo instaloval cizince k naší vodě, jak to napravit a jak dostat darebáky před soud?
Podrobné informace o ukončení působení Veolie u vody v dalším regionu... (Pravda o vodě)

Kdo je to Ursula von der Leyenová, jak se dostala k moci a komu slouží
Zfalšovala svůj vysokoškolský diplom a podpisy na některých netransparentních smlouvách. Účastnila se čtyř Bilderberg konferencí, což je absolutní rekord. EU ji dosazovala do nejvyšších funkcí. Její otec byl ve velmi vysoké funkci. Objednala miliardy vakcín. Je provázána s mnoha globalisty. (Nespokojený)

Srbsko proti násiliu
Hlavným porazeným v srbských voľbách je s 23,58 % hlasov proeurópske, progresívne, liberálne hnutie Srbsko proti násiliu. V Európe sa už stáva tradíciou, že proeurópskym liberálom je zaťažko prehrávať, a tak keď dostanú na frak, zvolávajú demonštrácie. (Pravda.sk)

Situace na ukrajinské frontě 21.12.
Kotel u Avdějevky je prakticky uzavřen, Ukrajinci se chystají ustoupit během tohoto týdne. (Youtube/snowstorm)

Mitsubishi UFG: EU zavřelo 50 továren na výrobu hnojiv v roce 2023

Ministerka Šimkovičová ďalej odhaľuje ako sa prideľovali dotácie mimovládkam: Potrebuje to komentár?
Musím konštatovať, že ďalšie informácie, ktoré teraz verejnosti poskytnem, si určite neprečítate v takzvaných mienkotvorných médiách. Potvrdzujú, že rozhodnutie zrušiť Dotačný program 5 – Podpora a rozvoj mediálnej výchovy a boj proti dezinformáciám a presunúť 300.000 eur na opravu strechy Slovenskej filharmónie bolo nielen správne, ale aj oprávnené. Išlo vlastne len o presun tisícov eur z rozpočtu ministerstva kultúry na vybrané mimovládne organizácie pod taktovkou ľudí z Progresívneho Slovenska na predvolebné aktivity. Výzvu síce stihli, ale využiť ju na ovplyvnenie volieb už nie. (hlavnespravy.sk)

PS. Mimovládky přestanou lidem kapat na karbid a filharmonikům nebude kapat na hlavu. Skvělé.