Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Sionistka k protestujícím rabínům: Hitler vás měl zplynovat

Polarizace společnosti v Izraeli je nejméně dvojí. Všichni včetně armády nesnášejí Netanjahua a ortodoxní Židé navíc odmítají genocidu v Gaze. (Telegram)

Odbory a stávka? Když sloužíš ďáblovi, on se ti odmění. Za vším hledej peníze
Je zajímavé, že v těchto týdnech vehementně žádají o peníze lidé z profesních a společenských skupin, které během nedávného období covidismu nejvíce eticky selhávaly. Školy jsou premianty ve vyvěšování cizích vlajek, nedělalo jim žádný problém nasazování roušek pro děti, vynucování testů, ani vakcinační segregace. Lékaři selhali na celé čáře. Covid injekcemi potvrdili, že celé zdravotnictví stojí a funguje na podvodu. Respekt výjimkám. (CZ24News)

Tucker Carlson: Říkat pravdu za každých okolností je projev svobody
Rozdíl mezi svobodou a otroctví je právo říkat, co si skutečně myslíte. O tom to je. A každý, kdo se vás snaží donutit lhát, je vaším nepřítelem a věří, že jste podlidé. Protože takhle se s dospělými lidmi podle definice nejedná. S dospělými musíte jednat, mohou mít jiné názory, jiné zájmy, jiné cíle a musíte se s nimi utkat zmíněným procesem politiky nebo vyjednávání, já chci tohle, ty chceš tamto, nech mě tě přesvědčit. Svobodnému dospělému občanovi nesmíte říct, drž hubu, musíš udělat tohle. Nemůžete to udělat uprostřed „pandemie”. (CZ24News)


PROJEKT PUSŤME POLITIKY K VODĚ
V mnoha regionech ČR ovládly prodej vody korporace, proto odtékají miliard korun do zahraničí a schází peníze na investice do "vody". Toto je důsledkem korupce a nedostatku informací. Proto nekalé jednání dokládáme politikům a veřejnosti, což rozumným politikům pomáhá. A informovaní občané díky tomu nevolí politiky, kteří pochybný systém udržují v chodu. (Pravda o vodě)


Další lež o Gaze demaskována
Důstojník IDF prohlásil, že byl 7. října svědkem "řady izraelských dětí" "zavražděných a pověšených na prádelní šňůře". Jišaj Cohen nyní přiznal, že si tuto historku ve zprávě vymyslel, a smazal ji. Dodal: "Byl to mluvčí IDF, kdo mě k tomu přiměl!". (Telegram)

Během napětí s Izraelem Írán potvrdil nákup ruských útočných vrtulníků Mi-28 a stíhaček Su-35S
Dne 28. listopadu Íránský náměstek ministra obrany Mehdi Farahi potvrdil, že země dokončila jednání na získání útočných vrtulníků Mi-28, stíhacích letadel Su-35 a stíhacích/trenérů Jak-130 z Ruska. Zpráva přichází uprostřed masivního nárůstu americké vojenské přítomnosti na Středním východě a v době vysokého napětí se Spojenými státy i Izraelem kvůli pokračujícím nepřátelským akcím v Pásmu Gazy. (Militarywatch magazine)

Disney má ztrátu 750 milionů na 13 filmech v historickém roce kasovních propadáků
Disney Grooming Institute měl nejhorší kasovní rok, jaký si lze představit v roce 2023. Nic lepšího se nemohlo stát doupěti zlodějů dětské nevinnosti. Poté, co ztratil 106 milionů dolarů na Lightyear (2022) a dalších 152 milionů dolarů na Strange World (2022) — oba představovaly prominentní homosexuální zápletky zaměřené na malé děti — Disney Grooming Syndicate vyrazil do roku 2023 a doufal v mnohem lepší rok. (breitbart.com)

PS. Jak se vidět, ideologie "queer" je pro tento kapitalismus důležitější než zisk pro akcionáře. Trhákem pro americké děti je ruský seriál "Máša a medvěd".

Ministerstvo zdravotnictví v Gaze: "Do nemocnic v severní Gaze se nedostal jediný litr nafty"
Generální ředitel ministerstva zdravotnictví Gazy Mounir Al-Bursh v pondělí 27. listopadu uvedl, že nemocnice města Gaza a severního Pásma Gazy neobdržely žádné palivo, přestože dočasné příměří mezi Izraelem a Hamásem vstoupilo v platnost v pátek ráno. Al-Bursh řekl korespondentovi Anadolu: "Do nemocnic ve městě Gaza a v severním pásmu Gazy se nedostal ani jeden litr paliva. Palivo, které dorazilo do města Gaza a správy severního Pásma Gazy, bylo ve velmi malém množství a bylo převzato agenturou OSN pro pomoc a práce pro Palestinské uprchlíky (UNRWA) k čerpání vody z vodních studní uvnitř táborů." (al-Manar)

PS. Běží konečné řešení palestinské otázky v Gaze. Severní část je oddělena trojím zátarasem od jižní části. Je srovnána se zemí a obyvatelé se nemohli ani během příměří vrátit do zničených domů. Pod patronátem OSN tam nedodali ani naftu do nemocnic, asi už ví, že to nebude potřeba. Aby OSN nebylo obviněno z genocidy, tak tam lidem dali naftu do čerpadel vody, aby nezemřeli hned.

Zpráva o likvidaci naší kultury aneb Století Františka Pavlíčka
100 let by tento týden v pondělí bylo Františku Pavlíčkovi (1923 – 2004), v jedné osobě velké osobnosti československého rozhlasu (zakladatel regionální stanice v Č. Budějovicích, po revoluci generální ředitel ČSRo), divadelnictví (vlastně zakladatel Divadla na Vinohradech, jak je známe), filmu (mj. scénář Třech oříšků pro Popelku + Markety Lazarové a Prince Bajaji s trojicí Vášáryová, Velecký, Palúch) i televize (Babička a řada dalších inscenací). (Disput)

USA požádaly Ukrajinu o vrácení mohutného tanku Abrams, aby zachránily jeho pověst
Tuto nabídku učinil ukrajinskému prezidentovi Zelenskému americký ministr obrany Lloyd Austin, který nabídl 28 německých tanků Leopard výměnou za sedm tanků Abrams. (news9live)

PS. Rusové budou zklamaní, tak se na tu zázračnou zbraň těšili. Už byly vypsané odměny a opušťáky. Zas musí likvidovat jen ten Wehrmacht. Za sejmutý Leopard se vyplácí 700.000 rublů (ZDE).