Načítání...
 

Archiv Zpráv jednou větou

Německý export do Kyrgyzstánu stoupl o 5500 %
Gratulujeme k zázračnému zbohatnutí této dříve chudé postsovětské země. (Twitter)

Dva bílí koně Zelenského koupili dvě luxusní jachty za 75 miliónů dolarů

Zelenského dva proxy koupili na základě plné moci dvě jachty za více než 75 milionů dolarů v říjnu 2023. Jména jachet: Měl jsem štěstí (Lucky me) a Můj odkaz (My legacy). (Youtube)

PS. Hezká jména kocábek, hodná vlasteneckého prezidenta. Pomoc Západu tak nějak odplula. Oficiálně podle Ukrajiny zatím zemřelo ve válce 1.200.000 Ukrajinců.

V den, kdy Izrael bombardoval nemocnice v Gaze, byly lodě tureckého premiéra Erdogana na cestě z Izraele
Dne 11.října loď jménem Halit Yildirim, patřící společnosti Manta maritime, odplula z přístavu Iskenderun a dorazila do izraelského přístavu Ašdod dne 14. října. Zde naložila náklad a odplula 18. října na Floridu. Mezitím Izrael bombardoval Gazu.


PS. Ale když Erdogan plakal za Gazu do mikrofonu a na kameru, tak mu to šlo výborně.

Rozměry konfliktu: Energetika
Světový průšvih v Česku? Dle dat OECD „hoří“ v České republice ceny elektřiny a jiných energií už i v měřítku globálního srovnání například s Izraelem, Novým Zélandem či Koreou. Zatímco v Nizozemí elektřina padá o víc než třetinu, přesněji o 38,2 %, v ČR její cena dle předložených dat stoupla o 12,5 %. Jde o meziroční statistiky za září. Nepěkně vyhlíží i graf vývoje HDP evropských zemí oproti době před pandemií. (Disput)

Společnost Moderna přiznává, že mRNA proti kovidu způsobuje rakovinu; v dávkách se našly miliardy fragmentů DNA
Dr. Robert Malone vystoupil 13. 11. 2023 na slyšení "Poškození způsobená vakcínami COVID-19", které vedla kongresmanka Marjorie Taylor Greene (R-Ga.). Malone odhalil, že patent společnosti Moderna ukazuje, že její "vakcíny" proti koronaviru Wuhan (COVID-19) obsahují miliardy fragmentů DNA a další kontaminanty spojené s vrozenými vadami a rakovinou. Dr. Malone na slyšení hovořil o tom, že společnost Moderna ve svém vlastním patentu uznává, že RNA je ve vakcínách vhodnější než DNA kvůli souvisejícím rizikům, ale že injekce mRNA společnosti, která byla podána desítkám milionů lidí, je kontaminována DNA." (naturalnews.com)

PS. Očkováním na kovid půjdeme k novému, geneticky změněnému člověku. Anglo-saští eugenici na začátku 20. století o tom mohli jen snít. Schválně se podívejte, kde byly světové eugenické kongresy (1912, 1921, 1932). Ani jeden nebyl v Německu.

NATO plánuje věčnou válku
Stručně řečeno, jedná se o pomalou přeměnu východní rusofobní fronty Evropy v jakýsi předvoj kanonenfutru, který bude po pádu Ukrajiny věčně postupně rozbíjen proti Rusku. Ukrajinský konflikt naučil kontrolory z NATO a jejich americké pány, že země se slušnou zásobou lidských zdrojů lze přeměnit na janičářskou potravní armádu nekonečným vybavováním a financováním ze zdroje „nevyčerpatelného“ penězovodu evropských centrálních bank a fiat peněz. Tato strategie kombinuje to nejlepší z obou světů: lidský kapitál z třetího světa s evropskými financemi, které lze tisknout na zakázku, a vytváří tak postradatelnou armádu, kterou lze vyzbrojit poměrně moderními a sofistikovanými zbraněmi, aby mohla donekonečna krvácet Rusko. (Zvědavec)

PS. Analýza odpovídá našemu článku z roku 2022 o budování sanitárního kordonu kolem Ruska a Číny (Balkanizace Ukrajiny a ukrajinizace EU).

Případná další generální stávka = impuls k novému "rozdání karet"
Českomoravská konfederace odborových svazů a Asociace samostatných odborů (ASO) pořádají v pondělí 27. listopadu Den protestů za lepší budoucnost České republiky, v jehož rámci proběhne od 13.00 hodin demonstrace odborů na pražském Malostranském náměstí. Organizátory jsou Odborový svaz KOVO a ASO s tím, že se jí aktivně účastní i odboráři z dalších odborových svazů. Dufek zopakoval důvody konání protestu: "Vládní pětikoalice prosazuje asociální politiku, která vede ke zbídačování mnoha našich občanů – tím, že dopustila, aby při energetické krizi naprosto neúměrně zdražily ceny energií, pohonných hmot, což se projevilo výrazným zdražením potravin a prakticky všech základních potřeb pro život našich občanů. Tak se to ve svých důsledcích projevilo i tím, že řada našich občanů se ocitla na hranici bídy, případně se k ní blíží." Podle odhadu Eurostatu žije v České republice na hranici bídy jeden milion lidí. (Naše pravda)

PS. Stávka není "za učitele", ale za chudé lidi. A o tom to je.

Otevřený dopis stíhané učitelky Bednářové obviňuje Rakušana ze lži
Dopis Martiny Bednářové reaguje na vyjádření Víta Rakušana ze 17. listopadu na pražské Národní třídě, v němž ministr sdělil, že lidé mohou říkat své názory a nic se jim nestane. (Nová republika)

PS. Rakušan a spol mají problém se svobodou po projevu.

Obě části historie, jak to bylo se sliby a smlouvami Rusku o nerozšiřování NATO
V září 1989 řekla britská premiérka Thatcherová Gorbačovovi, že si nepřeje sjednocení NSR a NDR. Britští velvyslanci v NSR a NDR dokonce vydali společné prohlášení, kde varovali že u sjednoceného Německa „není žádný důvod očekávat změnu chování, které vyvolalo dvě světové války.“ Proti sjednocení Němecek byla i Francie, kde se prosadil bonmot „mám tak rád Německo, že chci mít dvě.“ Mitterandův poradce rovnou prohlásil, že pokud se Německa sjednotí, emigruje na Mars. (Dfens)

PS. Aby bylo jasno, jak dopadne Ukrajina.

Facebook a Instagram smazaly všechny příspěvky obsahující záběry brigád Al-Qassam propouštějících vězně v noci 25.11.2023
Uznejte, že něco takového nelze na Západě publikovat...

Nejde o Stockholmský syndrom. Palestinci se k nim chovali slušně a rukojmí mohla zemřít během izraelského bombardování Gazy. Izraelský přístup k vlastním propuštěným občanům je přesně definovaný vládním nařízením (ZDE). Ale normální Izraelci se radovali s rukojmími (ZDE) a tisíce lidí demonstrovaly v Tel Avivu za příměří a výměnu rukojmích (ZDE). Ortodoxní rabíni pálili na protest masakrů v Gaze izraelskou vlajku (ZDE).