Načítání...
 

Rozhovor Thierryho Meyssana s Monikou Berchvokovou: Od Hamásu k sionismu a zase zpět

Autor: Thierry Meyssan - Zveřejněno 08.01.2024 10:50 - (5414 Návštěv)

Tito lidé jsou u moci ve Spojených státech a v Izraeli, ale mohli by být u moci i jinde. Tito lidé jsou supremacisté. Odmítají rovnost mezi lidskými osobami a považují za nicotnost masakry lidí. Právě tento způsob myšlení způsobil Druhou světovou válku a gigantické masakry civilistů.

Srbsko: barevná revoluce neprošla

Autor: Václav Dvořák - Zveřejněno 06.01.2024 19:40 - (3939 Návštěv)

Stále jde o Kosovo. Đilasovská opozice vědoma si své bezmoci volá Evropskou unii na pomoc. I když Sorosovy fondy a západní rozvědky, především ta německá a americká snaží sebe víc, jejich výsledky v Srbsku jsou chabé.

Putin a jeho agenti v Čechách

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 02.01.2024 08:39 - (5610 Návštěv)

Černochová s Lipánkem jsou symptomem pyšné ubohosti myši, která řvala. Naše drahé zbraně zabíjejí chudé Rusy v Belgorodu a budou zabíjet dál bůhví koho. Jenže o mužiky Černochové nejde. Černochové jde o Izrael, USA, demokracii a další vznešené hodnoty Země. Člověk s tím nemá nic společného.


Šílený střelec a šílené humanitní vědy

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 22.12.2023 15:55 - (10255 Návštěv)

Sociálně zoufalý Zdeněk K. střílel v hospodě v Uherském Brodě. Výborný a dobře zajištěný student David K. střílel na fakultě humanitních věd, kam chodil do školy. Oba šílení střelci z let 2015 a 2023 mají jen málo společného, proto jejich činy vyžadují důkladné zamyšlení.

Kdo jsme a kam jdeme?

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 11.12.2023 17:15 - (6675 Návštěv)

Podle listu Ukrajinská pravda požádal vrchní velitel Zalužnyi šéfa Pentagonu, Lloyda Austina, o 17 milionů nábojů a 350 až 400 miliard dolarů.

Za co vlastně padlo přes milión Ukrajinců?

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 06.12.2023 13:52 - (9770 Návštěv)

Ukrajina je vylidněná víc, než za stalinského hladomoru ve 30. letech. A válku s Ruskem už prohráli, ale Západ jim to zapomněl říct. A do NATO je nevezmou a do EU taky ne. Takže Západ prodal Ukrajinu stejně jako Československo v Mnichově.

Jak jsem se stal obětí řetězového mailu

Autor: Stanislav Blaha - Zveřejněno 04.12.2023 12:00 - (4718 Návštěv)

Naši "dýpfejkři" nás varují, abychom nevěřili nepřátelským "dýpfejkrům". Kdyby se pod svůj výtvor podepsali, bylo by to nebezpečné, mohli by totiž být identifikováni.

EU a zákon o digitální identitě

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 02.12.2023 21:05 - (5855 Návštěv)

Odborníci a autoři dopisu se nechovají jako digitální piráti, ale jako odpovědní občané. A jako doktoři mají ex professo vědět o nebezpečí a sekundárních účincích experimentů na lidech. V digitalizaci dat a jejich správy je to stejné.

Jak se lže o Gaze

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 27.11.2023 21:50 - (8836 Návštěv)

Tady je na prozatímní seznam 60 novinářů zabitých v Gaze a jižním Libanonu, kde Izrael bojuje v Hizballáhem.

Brusel a jeho napoleonský ekonomický komplex

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 26.11.2023 16:06 - (4781 Návštěv)

Být EU-blbem je nepopiratelně výhodné pro země BRICS a pro rozvojové země obecně. Těm naši soudruzi v Bruselu vedení US-telefonem pomáhají pravdu efektivně, i když nechtěně. Nás přitom chtěně přivedou do hrobu, a transatlantický NWO také.


Převážně nevážně

Starší podcasty najdete na Youtube zde a na Telegramu ZDE. Připravuje se další cenzurní útok na nezávislé weby. Klikněte si k nám pro info.

NATO atomově zbouchlo východní EU
Dne 10. září byl na webu amerických veřejných zakázek zveřejněna smlouva s "jediným dodavatelem" (bez soutěže) společností Terra Analytics, Inc. pro další vývoj a optimalizaci softwarového komplexu AgriShock. Jde o software simulující jaderný útok a jeho dopad na zemědělství a potravinové systémy. Hlavní úkoly stanovené společností Terra Analytics v rámci smlouvy. Bod 1 je skvělý: Rozšíření geografického dosahu AgriShock na země bývalého Východního bloku a také na širší region mimo východní Evropu a západní Rusko, který bude vybrán v souladu s cíli Agentury pro snížení hrozeb (DTRA) Ministerstva obrany USA.

PS. Jak vidět, NATO s námi vážně počítá. Naštěstí fialová pětikolka stačí zničit zemi a zemědělství ještě dříve.

Střelec Donalda Trumpa byl ukrajinský náborář Ryan Wesley Routh
Americká média odhalila jméno podezřelého z pokusu o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Ukázalo se, že to byl 58letý Ryan Wesley Routt ze Severní Karolíny, známý svou aktivní podporou Ukrajiny a účastí na náboru cizích občanů, aby sloužili v ozbrojených silách Ukrajiny. K incidentu došlo během Trumpovy golfové hry na hřišti ve West Palm Beach, když si tajná služba všimla, že Routt strčil hlaveň automatu přes plot a mířil na Trumpa. Podle vyšetřovatelů se Routtovi podařilo z místa uprchnout, ale díky očitým svědkům byl rychle zadržen. Když byl zatčen, neměl u sebe zbraň, ale v křoví poblíž golfového hřiště byla později nalezena mezipaměť obsahující útočnou pušku s teleskopickým zaměřovačem, dva batohy a kameru GoPro.

PS. Je zajímavé sledovat on-line, jak skrze sociální sítě vzniká na Západě nová teroristická Al-Kájda. Atentátník Fica byl podobný typ.

Húthíové zasáhli Tel Aviv
Raketa, kterou vypustili bojovníci hnutí "Ansar Allah", urazila přes 2040 km za 15 minut a zasáhla dopravní infrastrukturu. Cílem asi byla elektrárna Gezer vzdálená 6 kilometrů od letiště Ben Gurion. Po cestě letěla nad dvěma americkými torpédoborci a francouzskou fregatou. Nikdo z nich ji nedokázal sestřelit.

Pravda je ze západního světa odstraněna, na jejím místě zůstává gestapácký policejní stát
V posledních několika desetiletích byli lidé v západním světě tak mizerně vzděláváni – indoktrinováni sami proti sobě, namísto vzděláváni –, že považují za pravděpodobné, že lidé, kteří odmítají být agenty policejního státu, jsou zločinci. (PCR via Disput)

Na základě českých covidových dat žádá americký senátor Johnson úřady CDC a FDA o vyšetřování
Data od ÚZIS získal podle zákona o svobodném přístupu k informacím zastupitel Knínic pan Stanislav Veselý (61 let), který se o data zajímá jako laik kvůli rozdílům, které pozoroval „mezi vládními daty a zkušenostmi z praxe“, a zpřístupnil je veřejnosti zde. Deníku Epoch Times sdělil, že o poskytnutí dat z ÚZIS jednal od roku 2021 více než dva a půl roku, než mu byla poskytnuta. (Epoch Times)


Archiv tematických čísel

2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014