Načítání...
 

Vina vs. Důsledky

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 14.11.2023 19:57 - (6106 Návštěv)

Když někdo zaútočí na Kibuc XY a pobije 100 lidí, můžeme hodit na město jiných lidi, kteří notabene u útoku nebyli, bomby jimiž zavraždíme dalších 1000 lidí? Když vrah nastoupí do tramvaje, pobije naše policie celou tramvaj? Aby vrah neunikl, je legitimní pobít 100 nevinných?

Moje vize nového světového řádu a válka v Gaze

Autor: Alexandr Dugin - Zveřejněno 13.11.2023 20:40 - (7778 Návštěv)

Nové civilizace jsou na vzestupu, včetně čínských, islámských, indických, afrických a latinskoamerických. Rusko je považuje za potenciální spojence a partnery ve skutečném a spravedlivém multipolárním řádu.

Proč opouštíme "Die Linke"

Autor: Bündnis Sahra Wagenknecht - Zveřejněno 08.11.2023 13:55 - (4898 Návštěv)

Politický prostor pro nás se ve straně zmenšil natolik, že už se tam nevejdeme s rovnou páteří. Z našich regionálních sdružení víme, že mnoho členů Die Linke to cítí stejně. I pro ně chceme novou stranu a chceme vytvořit nový politický domov.

Transatlantičtí ilumináti v Bruselu III: Když zelenat, tak kompletně

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 05.11.2023 21:00 - (9084 Návštěv)

Jak víte, náčelník Cimrmanovy výpravy ty stravní dávky zapomněl vynásobit dvěma. Ale ujistil živé přítomné u Severního pólu, že už se to příště nestane. Takže máme dvojí strategii Zeleného údělu, jednu danou v EU a druhou v Číně.

Transatlantičtí ilumináti v Bruselu I: Surovinová krize

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 04.11.2023 20:12 - (9114 Návštěv)

Podívejme se na rozvrat EU v rámci strategie elit a nezamýšlených účinků daných jejich iracionálním jednáním. Politická ekonomie prováděná v rámci EU-nihilismu je komplikovaný jev, kdy je třeba argumentovat fakty.

Genocida v Palestině. Právě teď

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 28.10.2023 16:54 - (7948 Návštěv)

Židé jsou Bohem vyvoleným národem. Jenom si myslím, že by si měli položit otázku „K čemu nás Bůh vyvolil?“ K tomu abychom zotročovali druhé? Abychom se povyšovali?

Oppenheimer

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 07.10.2023 14:56 - (11147 Návštěv)

Jaderných zbraní se nebojte (atombaba Drábová to má pod kontrolou), navíc budeme mít svoje atomové bombardéry (ty má pod kontrolou Černochová s tankem v kabelce).


Převážně nevážně

Starší podcasty najdete na Youtube zde a na Telegramu ZDE. Připravuje se další cenzurní útok na nezávislé weby. Klikněte si k nám pro info.

NATO atomově zbouchlo východní EU
Dne 10. září byl na webu amerických veřejných zakázek zveřejněna smlouva s "jediným dodavatelem" (bez soutěže) společností Terra Analytics, Inc. pro další vývoj a optimalizaci softwarového komplexu AgriShock. Jde o software simulující jaderný útok a jeho dopad na zemědělství a potravinové systémy. Hlavní úkoly stanovené společností Terra Analytics v rámci smlouvy. Bod 1 je skvělý: Rozšíření geografického dosahu AgriShock na země bývalého Východního bloku a také na širší region mimo východní Evropu a západní Rusko, který bude vybrán v souladu s cíli Agentury pro snížení hrozeb (DTRA) Ministerstva obrany USA.

PS. Jak vidět, NATO s námi vážně počítá. Naštěstí fialová pětikolka stačí zničit zemi a zemědělství ještě dříve.

Střelec Donalda Trumpa byl ukrajinský náborář Ryan Wesley Routh
Americká média odhalila jméno podezřelého z pokusu o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Ukázalo se, že to byl 58letý Ryan Wesley Routt ze Severní Karolíny, známý svou aktivní podporou Ukrajiny a účastí na náboru cizích občanů, aby sloužili v ozbrojených silách Ukrajiny. K incidentu došlo během Trumpovy golfové hry na hřišti ve West Palm Beach, když si tajná služba všimla, že Routt strčil hlaveň automatu přes plot a mířil na Trumpa. Podle vyšetřovatelů se Routtovi podařilo z místa uprchnout, ale díky očitým svědkům byl rychle zadržen. Když byl zatčen, neměl u sebe zbraň, ale v křoví poblíž golfového hřiště byla později nalezena mezipaměť obsahující útočnou pušku s teleskopickým zaměřovačem, dva batohy a kameru GoPro.

PS. Je zajímavé sledovat on-line, jak skrze sociální sítě vzniká na Západě nová teroristická Al-Kájda. Atentátník Fica byl podobný typ.

Húthíové zasáhli Tel Aviv
Raketa, kterou vypustili bojovníci hnutí "Ansar Allah", urazila přes 2040 km za 15 minut a zasáhla dopravní infrastrukturu. Cílem asi byla elektrárna Gezer vzdálená 6 kilometrů od letiště Ben Gurion. Po cestě letěla nad dvěma americkými torpédoborci a francouzskou fregatou. Nikdo z nich ji nedokázal sestřelit.

Pravda je ze západního světa odstraněna, na jejím místě zůstává gestapácký policejní stát
V posledních několika desetiletích byli lidé v západním světě tak mizerně vzděláváni – indoktrinováni sami proti sobě, namísto vzděláváni –, že považují za pravděpodobné, že lidé, kteří odmítají být agenty policejního státu, jsou zločinci. (PCR via Disput)

Na základě českých covidových dat žádá americký senátor Johnson úřady CDC a FDA o vyšetřování
Data od ÚZIS získal podle zákona o svobodném přístupu k informacím zastupitel Knínic pan Stanislav Veselý (61 let), který se o data zajímá jako laik kvůli rozdílům, které pozoroval „mezi vládními daty a zkušenostmi z praxe“, a zpřístupnil je veřejnosti zde. Deníku Epoch Times sdělil, že o poskytnutí dat z ÚZIS jednal od roku 2021 více než dva a půl roku, než mu byla poskytnuta. (Epoch Times)


Archiv tematických čísel

2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014