Ve Spojených státech a po celém světě byla přijata jako nutná politická rozhodnutí se sociálními dopady, karanténními opatřeními a dalšími kroky. V mnoha případech byla radikální a vážná rozhodnutí, jako je zastavení ekonomik odůvodněna matematickými modely znázorňujícími nadměrné počty úmrtí způsobených onemocněním Covid-19. Existuje-li ve Washingtonu osoba, která je tváří současné strategie v zacházení s koronavirem, pak je to ředitel Národního institutu pro alergologii a infekční choroby (NIAID) při Národním zdravotním institutu (NIH) Dr. Tony Fauci. Velká média v diskusi týkající se role Fauciho nechala stranou jeho kontroverzní a kompromitující minulost z doby počátků paniky kolem AIDS. Jeho tehdejší role vrhá objasňující světlo na jeho současné a vysoce kontroverzní aktivity z dnešní doby.

Tony Fauci, vedoucí člen koronavirového Task-Force týmu Bílého domu, je oslavován velkými médii typu CNN, MSNBC nebo New York Times jako největší expert ve věci Covid-19. Snahy prezidenta Trumpa podpořit využití známého prostředku proti malárii k léčení těžce nemocných pacientů s Covid-19 shodil ze stolu jako „vtip“, ačkoliv on sám před sedmi lety tento lék sám podpořil. Fauci použil veřejně matematický model instituce ze státu Washington, která byla založena nadací Billa a Melindy Gatesových, ježprakticky vlastní Světovou zdravotnickou organizaci (WHO). Gatesovi vlastní rovněž podíly ve firmách hlavních výrobců očkovacích látek. Fauci se vyjádřil, že na Covid-19 by mohlo zemřít až 200 tisíc Američanů, čímž by mohl se mohl stát až desetkrát smrtelnější nemocí než „sezónní chřipka“. Což by v tomto roce znamenalo 300 až 600 tisíc lidí.

Současně ale přirovnal v seriózním a uznávaném americkém lékařském časopise smrtnost Covid-19 k sezónní chřipce. Když byl dotázán, jak dlouho by muselo trvat, aby mohlo být hospodářství USA uvolněno, odpověděl Fauci: „Teprve až už nebudou žádné pozitivně testované případy na Covid-19.“ Něco, co je nemožné, když pomyslíme na nespolehlivost testů.

Fauci také přímo podpoříl testování nových očkovacích látek na lidech, aniž by předtím bylo provedeno testování na zvířatech. Jedná se o mRNA geneticky modifikované očkovací látky.

Fauci má v době pandemie COvid-19 větší vliv na národní americkou politiku než kdokoliv jiný, a to včetně prezidenta. Mnoho médií s ním jedná s bázní, jako s neoddiskutovatelným vědcem, jedním z nejlepších na světě. Bližší pohled na kariéru Anthonyho Fauciho však poskytuje zcela rozdílný obraz, obraz ve skutečnosti alarmující.

Americký car AIDS


Tony Fauci zastává vrcholovou pozici u Národního institutu pro alergologii a infekční choroby – NIAID ve Washingtonu udivujících 36 let. Dnes už je mu 79 let, což je věk, kdy už by dávno měl být v penzi, a ovládá finanční zdroje, které určují, které farmaceutické společnosti nebo vědecká pracoviště univerzit dostanou vzácné vládní granty z pětimiliardového ročního rozpočtu NIAID.

Vraťme se do roku 1984, kdy byl Fauci za Reaganovy éry jmenován do funkce. V tomto roce badatel Roberto Gallo, podřízený Faucimu, uspořádal konferenci, na které oznámil, že „objevil“ virus AIDS. Řekl, že je to HIV – Human immunodeficiency virus (lidský virus způsobující oslabení imunity). Šokující oznámení oběhlo svět, bylo to oznámení, které kompletně ignorovalo vědecké postupy založené na tzv. peer-review publikační kontrole, kdy vědci ze stejného oboru a stejné úrovně podrobují objevy zkoumání a přezkoušení důkazů. Ty by měly zahrnovat i analýzy z elektronického mikroskopu. Profesor Peter. H. Duesberg popsal vyhlášení tohoto objevu jako „vědy praktikované na tiskové konferenci“. Duesberg byl cenami ověnčený vědec z Berkeley, který izoloval první gen rakoviny, díky svému bádání na retrovirech v roce 1970 a zmapoval genetickou strukturu těchto virů. (Jeho kritická publikace na téma AIDS se jmenuje „ Inventing the AIDS virus“).

To nebylo pro Galla a Fauciho důležité, do výzkumu nového viru HIV v NIAID tekly miliony. Fauci a Gallo prohlásili, že AIDS je vysoce nakažlivý cestou pohlavního styku, speciálně mezi homosexuálně orientovanými muži. Je však známo, že než Gallo objevil HIV-AIDS vir, prováděla NIAID výzkum role, jakou sehrávají drogy, těkavé látky zneužívané k sexuální stimulaci zejména u homosexuálů, či nasazení zkušebních imunosupresiv při úmrtí prvních pacientů, kteří zemřeli na AIDS. Tento program se rychle přeměnil ve prospěch výzkumu léků proti AIDS. Médiím se řeklo, že se AIDS stal „hrozbou pro veřejné zdraví století“.

Gallo si vydělal miliony na testech na HIV, který si nechal patentovat navzdory faktu, že test často chyboval a hlásil nakažení i tam, kde žádné nebylo a netestoval na přítomnost viru, ale na aktivní protilátky. To je něco, co imunologická praxe považuje za neplatné, jelikož přítomnost protilátek v krvi ukazuje na prodělanou infekci a nikoliv na nutnou přítomnost viru HIV. V této době byl Fauci zodpovědným za výzkum AIDS v ústavu NIAID, a to místo si drží dodnes.

Falšované testy?


Téma HIV/AIDS je klíčové. Zatímco zkoprnělý svět žádal testy, Gallo a Fauci propagovali velmi defektní testy na přítomnost protilátek v krvi. V roce 2006 Gallo řekl, že „HIV testy jsou od roku 1984, kdy byly vyvinuty, přesné a během doby jsou ještě přesnější“. Vysoce přesné v roce 1984, ale ještě přesnější v průběhu další doby? V odpovědi na kritiku Gallo dodal, že „PCR test na přítomnost viru může sám o sobě přesně určit zárodečný status HIV“.

Roberto A. Giraldo, MD a Etienne de Harven MD, kteří vyrobili první elektronový mikrograf retroviru, poukázali, že oba testy – ELISA a genetický test PCR nebo Viral Test - dva hlavní testy, které se používají při určování diagnózy na AIDS, jsou ostudou a jsou neplatné. „Žádný z těchto testů nedetekuje samotný HIV vir, ani částice takového viru“. Toto oba vědci uvedli jako jasné vyvrácení požadavků ze strany Galla, požadavků, které podepsali Fauci, NIAID, stejně jako CDC (organizace pro kontrolu infekčních chorob).

Výše uvedení vědci uvedli, že „existuje více jak 70 různě dokumentovaných podmínek, které mohou být příčinou, že testy na protilátky reagují pozitivně bez infikování HIV“. Mezi těmito chybně pozitivními případy jsou chřipka, obyčejná rýma, lepra nebo existence těhotenství. Ty samé testy se dnes používají, aby určily pozitivitu na koronavirus SARS-Cov-2.Docházejí tedy k závěru: „Skutečnost, že za 25 let intenzívního výzkumu nebyl HIV virus izolován ani očištěn v časovém horizontu klasické virologie, nám ukazuje, že pohled na AIDS jako infekční nakažlivou nemoc je založen na neexistujícím mikrobu.“

V USA požaduje státní CDC test na HIV protilátky při určování diagnózy AIDS. WHO už od roku 1985 v Africe žádný HIV test nebo jiný laboratorní test nepožaduje. Stačí symptomy jako ztráta váhy, chronický průjem, dlouhodobá horečka, vytrvalý kašel a podobně – symptomy vyplývající z chronické chudoby, podvýživy a nedostatku hygieny.

Korupce se nyní vznáší jako šedý stín nad 35letou kariérou Tonyho Fauciho. Fauci jako ústřední postava americké národního ústavu NIAID pobíral miliony od Gatesovy nadace a nadace Clintonových spolu s desítkami miliónů z kapes amerických daňových poplatníků na tento švindl výzkum. Je podezřelé, že článek obou autorů Giralda a de Harvena byl stažen ze žurnálu v roce 2019, těsně předtím než vypukla epidemie koronaviru ve Wuchanu.

Zdroj: http://www.williamengdahl.com/englishNEO15Apr2020.php

Překlad: Květa Pohlhammer Lauterbachová

Pozoruhodný doktor Fauci (2.díl)


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!