Jsem na seznamu nepřátel Říše. Totiž na ukrajinském seznamu tzv. ruských bakterií. O lidi nejde, samozřejmě. Jsme jen bakterie vhodné k vyhubení. Co taky s námi. Tedy 1600 lidí z 19 zemí Evropy. To za tu oběť stojí. Nejsem Ukrajinec, a tedy nejsem tak inteligentní, jako jsou árijci, pardon, Ukrajinci, jak praví náš historik David Svoboda skrovně honorovaný v ÚSTR(k)u z daní daňových poplatníků České republiky ZDE 5:50. Jsem prostě jenom blb, tedy bakterie a nikoliv vědec Svobodova formátu. Ještěže máme takové vědce. Mě škoda nebude.

Psaly o nás i pravdomluvné Novinky ZDE Jsem tomu rád, že na mě nezapomněli a dokonce seznam mých článků dodali. Výborně Ukrajina! ZDE

Dožiji-li se vítězství Ukrajiny, není vyloučeno, že se dočkám i křišťálové noci pod vedením neobanderovců. Je to tak správné, slovanský plebs (mezi nějž se počítám) musí ustoupit vyšší ukrajinské rase (totiž těm, kteří jsou podle našeho historika z Ústavu (ÚSTR(k), prostě inteligentnější než zbytek světa. Naštěstí nám zbyla v našich ústavech taková rozvinutá inteligence.

Kdo takové seznamy vytváří?

Jde bezpochyby o dynamický proces. Seznamy vytvářeli, vytvářejí a budou vytvářet, dokud je někdo bude platit. Koho? Nejspíš nějakou tu neziskovou organizaci, naprosto nezávislou, ověnčenou cenami a požehnáním nestranných a nezávislých donátorů. U nás je máme také, jsou sponzorovány i prostřednictvím zahraničních velvyslanectví a neskrývají se s tím, naopak se tím chlubí. Škarohlíd by se zeptal, že pokud takto vypadá nezávislost, jak by tedy vypadala závislost? Já se však neptám a věřím, že ve všech 19 zemích pracují neziskové organizace s nadšením, poctivostí a láskou k rodině, vlasti, národu, Evropské unii a zejména k USA a nikdy jinak.

K čemu takové seznamy jsou?

Nu, co se dělá s takovými bakteriemi? Ostřihnout od zdrojů. Cyklon B, tábory, bomba v autě, perzekuce, zabavení majetku, obstavení účtu, vykonstruovaná obvinění. Tedy vše spíše v obráceném pořadí. Ale není to konec konců jedno? Úmysl je zřejmý. Slušní lidé prostě vygenerovali 1600 lidí z Evropy, se kterými je třeba v zájmu demokracie a svobody zatočit. A co víc! Seznam je otevřený! Takže jeho význam spočívá v preventivním upozornění a výhrůžce – chceš se také ocitnout na seznamu? Nikoliv? Tak drž hubu a krok.

Co bude?

Světu, alespoň tomu „západnímu“ lze porozumět skrze pravidla mafie. Kupujeme zbraně, šrot od amerických korporací, zavazujeme se platit nikoliv ze zisku, z přebytku, ale z obratu, z HDP. Nevydělá si náš podnik na takové výpalné ve stovkách miliard ročně? Nevadí, mafie ti půjčí. Samozřejmě na úrok. Ručíš vším, co máš. I životem. Chceš se setkat s capo di tutti capi, totiž s americkým prezidentem? Sluší se přinést dárek. Např. V podobě několika desítek miliard za zbytečné vrtulníky či bombardéry. Pak se takový boss okresního formátu od Vltavy může s prezidentem USA v Oválné pracovně Bílého domu i vyfotografovat. Ó, jaká čest! Platí to Svobodovi blbové, Havlovi „Čecháčci“, tak co.

Ostatně to vyjádřil exprezident USA a horký favorit do dalších voleb, Donald Trump. Kdo neplatí dost velké výpalné, tedy poplatek za ochranu, nemůže počítat s podporou USA. Naopak Spojené státybudou podporovat nepřátelské Rusko, aby takového neplatiče náležitě vyděsilo. ZDE

Co se zbraněmi?

Nejlépe by bylo, abychom je zakoupili a nepřevzali, To by bylo ještě nejrozumnější. Jinak se naše příprava na válku podobá přípravě Francie před 2. světovou válkou budováním linie opevnění. Nebo vyzbrojování Polska jezdectvem. Naše zkušenost je také příznačná . Obrovské prostředky jsme investovali do opevnění po francouzském vzoru a výsledky jsou známy. Někdo se pořádně nakapsuje, platí to přece hloupý lid, který si nechá nakukat, že je to pro jeho dobro. Podobně jako dnes F35 a další zbytečnosti. Válka s Ruskem nebude totiž vedena podle návodu generálního štábu armády ČR. Je to smutné, ale je to tak. S našimi americkými bombardéry se můžeme jen vyfotit.

Pokud by měly být nasazeny v ostrém boji jako nosiče jaderných zbraní, je to konec války, konec udatného národa českého i s generálem Řehkou a Černochovou i s miláčkem v kabelce. Ruská armáda nepůjde do zákopů proti armádám NATO. To je jasné každému kdo neztratil zdravý rozum. Pokud by Rusko šlo do konvenční války proti NATO, tak snad jen s podporou 1,5miliardy lidu Číny. Ostatně důvodem, proč Rusko proti Ukrajině a Západu nemůže prohrát, je zájem Číny. Rusko pohlcené Západem by se stalo jen předkrmem pro hlavní chod, tj. Čínu. A vedení Číny to ví. Nejsou tak hloupí, jak si naše udatné vedení myslí.

Evropa se mohla spojit s Ruskem, ale to se nehodilo mafii v USA. Současná válka na Ukrajině oslabila především Evropu. Ukrajina je na ručník, a hned po ní Evropa. Spojeným státům situace poměrně vyhovuje. Ukrajině daly zbraně ze skladů, nové si objednaly státy Evropy, nezaměstnanost v USA je nízká, inflace též. Dokonce USA pozastavily příjem objednávek na plyn. Takže už bereme více než 60 % ruského plynu. Ale kdo by si pamatoval na ten humbuk a chlubení, kterak z Ruska bereme pouhá 2% plynu a vše dovezeme od přátel z USA?

Co dál?

Pracovat na změně veřejného mínění. Pokud lidé ventilují svou frustraci nenávistí k současné vládě, je třeba si uvědomit, že nemalá část Čechů vládní strany volila. Nejde o Černochovou, Fialu a spol. Jsou jen vizitkou stavu veřejného mínění v ČR. Na takové bídě nic nezmění ani výměna vlády, kdy o 2 % vyhraje kdosi jiný. Podobně jako v USA. Volba mezi Trumpem a Bidenem je tragická, ještě než k ní došlo. To je vizitka “demokracie“ v USA. Nevládne lid, ale kapitál. Prachy. To je celé. Vládnou nemilosrdně, nelidsky. Korporace, banky, zbrojní průmysl. O člověka nejde. Člověk je jen spotřební zboží.
------
Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!